Adı : .Mehmetçik Soyadı : Şehit

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
Adım Mehmetçik Soyadım Şehit..

Askere çağrı belgesini aldığımda vatan borcunu yapacağım için heyecan kaplamıştı yüreğimi. Askerden dönünce evlenecektim, herşey hazırdı canımdan çok seviyordum meleğimi. Askere gideceğimi öğrenince oda çok sevinmişti. Döner dönmez telli duvaklı düğün yapacaktım ona. 20 yaşındayım, vatan borcu için ilk durağım Manisa Kırkağaç oldu. Usta birliğim çoğunuzun adını ağzına almaya bile korktuğu, insanı iliklerine kadar donduran soğuğu ve bitmek bilmeyen terörü ile ünlü Şırnak'ın Gabar dağı oldu..

Sizler evlerinizde güvenle oturun diye gece buz gibi soğuklarda nöbet tuttum. Hergün sağ salim uyanın diye gece 5 te içtimaya kalktım.. Sizin canınız yanmasın diye arkadaşlarımla beraber çatışmaya girdim, arkadaşlarımı şehit verdim. Nefesleri donduran bir kış gecesi çatışma anonsuyla uyandım, olay yerine gittiğimizde hala devam ediyordu çatışma, yağmur damlası gibi mermi geliyordu üstümüze. Atılan mermilerden birisi göğsümü delip geçti oracıkta can verdim.

Şehitim ben! Bu vatan için can verdim! Hesabımı sorun diye bekliyorum. Rahat değilim yattığım yerde. Kemiklerim sızlıyor! Hepiniz unuttunuz beni, ama ben ve milyonlarca şehit biz sizi unutmadık. Bizler sizlerden hesap soracağız! Memleket elden giderken, bu vatanın evlatları sizler için can verirken sessiz kaldığınız için. Binlerce masumu öldüren kalleşlerle masaya oturup pazarlık yaptığınız için. Meleğimin içindeki acıyı dindirmediğiniz için hesap soracağım sizden! Siz beni unuttunuz ama ben sizi hiç unutmadım. Bu vatanın şehitleri sizleri unutmadı!

Kendim yazdım arkadaşlar, gözlerimden yaşlar akıyordu yazarken.. Konunun yeri yanlışsa yönetici arkadaşlar gereğini yapsınlar lütfen.

Şehitler Ölmez.
Yüreğine sağlık kardeşim. gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu.

Geri