actıgım konuyu nasıl guncellerım yardım edın

K€N@N

Fearles Hack
Reaction score
0
:saskinbı konu actım yenı o konunun ıkı uc gune bır ılk sayfda yer almasını ıstıyorummnedenmı cunku uplod edıyorum arkada kaldıgı ıcın kımse bakmıyo bı yardım edın sımdıden tsk

paylaşımların her zaman gözönünde durması gerekmez.
o bilgiye ihtiyacı olanlar zaten ilgili başlıklara bakar ve ihityacı olanı alır.
sizin için reyting sayısı önemli olmalıdır.
bir konuya başkaları mesaj yazınca güncellenmiş olur.
kendiniz yazınca da güncellenmş olur, fakat bu gerek mesaj tekrarı olacağı için tavsiye edilmiz.

paylaşımların her zaman gözönünde durması gerekmez.
o bilgiye ihtiyacı olanlar zaten ilgili başlıklara bakar ve ihityacı olanı alır.
sizin için reyting sayısı önemli olmalıdır.
bir konuya başkaları mesaj yazınca güncellenmiş olur.
kendiniz yazınca da güncellenmş olur, fakat bu gerek mesaj tekrarı olacağı için tavsiye edilmiz.

hıc bısey anlamadık bız sadece emegımız osa gıtmesın dıye ugrasıyoz 10000 adult yuklucem suan hepsı uplod asamasında yoksa bende meraklı degılım konun ılk sayfada kalmasından

gerçekten birşey anlamamışsınız.
konunun hergün birinci sayfada olması niye gereksin ki?

diyelim siz programlar bölümüne bir dosya verdiniz ve o program pekçok kişi için hala gerekli.
bu durumda onu binlerce kişi indirir zaten.hatta yönetim faydalı bulursa önemli yapar ve hep üstte de olur.

bunlar ufak ayrıntılar.birşey yapmadan sonucu düşünmek anlamsız..

ayrıca da, yetki olmadan buradan yükleme zaten yapamazsınız.
ancak başka yerlere yükleyip link verirsin, o da uygun bulunursa..

arkadaşım eğer gerçekten başarılı ve herkesin işine yarayacak paylaşımlar yaptığında, Paylaşımların hiç bir zaman günceliğini yitirmez. Faydalanan herkes teşekkürleri ile ödüllendirir seni. Senin güncelleme yapman forum kurallarına aykırı bir davranış olur

ÖNCEDEN AÇMIŞ OLDUĞUNUZ KONULARI GÜNCELLEMEK İSTERSENİZ, GÜNDE İKİ KONUNUZU GÜNCELLEME HAKKINIZ BULUNMAKTADIR. BU KURALA UYMAYANLARIN GÜNCELLEME YAPTIĞI KONULAR KAPATILACAKTIR.

bolum kurallarındn bırı gunde ıkı konu hakkın aguncellemem var ben onu kulklkanmak ıstıyorum sadece post atmanın yasak oldugnu bende bılıyorum saten

arkadaşım Adult konular zaten ilk sayfada görünmüyor...
bende adultun ılk sayfasında gostercem yoksa bılıyorum ılk sayfada gorunmucenı yınede tsk

ALLSEVEN YARDIM EDECEK YOKMU BU KONU HAKKINDA ACTIGIM KONUYU NASIL GUNCELLERIM :vur:vur:vur:vur

Bak arkadaşım konuyu açarsın.Daha sonra oraya yeni konu ekliyceksen eklersin ve yorum tarafına yeni konular eklenmiştir diye bir mesaj çakarsın.konu güncellenmiş olur.Yalnız dikkat etmen gereken bişey var.Kendi konularına üstüste msj yazarsan bu flood yapmaya girer ve forumda yasaktır.Umarım biraz aydınlatmışımdır...

Geri