Acronis True Image ile ilgili bir soru...

ηαχiѕα

New member
Reaction score
0
Şöyle bi sorum olacak arkadaşlar.. Acronisle C'deki verilerimi oluşturduğum E sürücüsüne yedekledim. Şimdi bilgisayrda bi sorun olsa açılmasa ben bunu acronis bootable cd ile yedeğimi geri almak istediğimde acaba acronis true image programının E'de mi kurulu olması gerek? C'de kurulu olduğunda yedeği geri alabilir miyim acaba? Bildiğim kadaruyla norton ghost la alınan imageleri geri alabilmek için programın, yedeğin bulunduğu yerde kurulu olması gerekiyormuş.. Acronisde de öyle mi acaba???

Acronis in hiç bir yerde kurulu olması gerekmiyor.Acronis cd si ile boot yaptıktan sonra restore image yapıcaksın restore yaparkende E: bulunan c nin yedek dosyasını göstermen yetiyor.

dostum ben ghost 12 kullanıyorum ve sistemin yedeğini aldıktan sonra programı kaldırıyorum ve şu ana kadar yedeği tekrar yüklemede bir sorun yaşamadım(mantığı aynı acronisdeki gibi) Sorunun cevabına gelince barbar_35 arkadaşım vermiş. Ghost 12 de ekstra bir durumu belirteyim bootable cd ile sistemi başlattığınızda yedeğin yerini göstermenize gerek yok kendisi otomatik görüyor.

Şöyle bi sorum olacak arkadaşlar.. Acronisle C'deki verilerimi oluşturduğum E sürücüsüne yedekledim. Şimdi bilgisayrda bi sorun olsa açılmasa ben bunu acronis bootable cd ile yedeğimi geri almak istediğimde acaba acronis true image programının E'de mi kurulu olması gerek? C'de kurulu olduğunda yedeği geri alabilir miyim acaba? Bildiğim kadaruyla norton ghost la alınan imageleri geri alabilmek için programın, yedeğin bulunduğu yerde kurulu olması gerekiyormuş.. Acronisde de öyle mi acaba???

barbar_35 arkadışmın da dediği gibi cd yi takıp e deki yedeği tıklayıp yüklerken de c yi hedef göstermen yeterli. tek yapacağın ilk adımda e deki yedeği göstermek diğer adımlarda ise c yi seçmen gerekiyor yoksa yanlışlıkla d ye felan kurabilirsin.

Eğer boot cd si yoksa buyur burda var : http://www.hackhell.com/showthread.php?t=365059&highlight=acronis+bootable

Geri