acilll yardımmm

gokhaaannn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc me yabancı birisi sızdı. birden kameramı açıyor remote client chat die bi pencere açılıyor ve beni şifrelerimi vermem konusunda tehdit ediyor. yoksa pcni çökertirim falan diyor. google chrome u falan da kapatıyor. 3 gündür kurtulamadım bundan. bu sayede özel dosyalarımı silmesinden ve şifrelerimi çalmasından korkuyorum. nasıl kurtulabilirim bundan . lütfen yardım edin.

öncelikle bilgisayarına team viever die bir program varsa ondan dadanmış olabilir bilgisayara bağlandığı zaman sen farkedebiliyormusun bunu bilmemiz lazım mesela sağ tarafta uyarı falan çıkıyormu sen bilgisayarıma sağ tıkla ordan uzak masa açıksa kapat bilgisayarına erişemesin..

bilgisayara bağlandığında kameranın ışığı yanıyo bunda 30-40 saniye sonra da dediğim gibi remote client chat die pencere açılıyor. yani kameranın ışığından anlayabiliyorum sadece. tmm dediğn gibi uzak bağlantıyı kapattım saol.

remote cliendt chat nedir bilmiyorum ama adındanda anlaşıldığı gibi sanırım chat programıdır istersen onu bilgisayardan kaldır nasıl kaldırılıyor biliyorsundur bilmiyosan söyle tarif ederiz onu kaldır umarım sorun hal olur

chat programı bende yüklü değil sorun orda. ya kaspersky frewall indirip denicem ama adam izin vermiyo ki tam inerken açılıyo kamera ışığı sonra da chrome kapatmaya çalışıyo. :S indirebilirsem denicem inş. hallolur

başka bi yerden asquared ve online armor u indir sonra hack yemiş pc nde neti kapat kur.

sonra neti aç güncellemeyi falan yap asquared ın.

adam bağlandığında algılacaktır asquared yada online armor u.

kaspersky falan hikaye.hikaye olduğunu demiştim bana inanmayanlar vardı.asquared ı kullanın o engellicektir zaten yada online armor engellicektir.

sen bence logger yemişsin ama keylogger değil kamerayı falan kontrol eden belkide birden fazla çeşitte logger yemiş olabilirsin.

asquared loggerları durdurma özelliği var çünkü sürekli denetim yapıyo.sadece kullan anlıcaksın ne dediğimi...

başka bi yerden asquared ve online armor u indir sonra hack yemiş pc nde neti kapat kur.

sonra neti aç güncellemeyi falan yap asquared ın.

adam bağlandığında algılacaktır asquared yada online armor u.

kaspersky falan hikaye.hikaye olduğunu demiştim bana inanmayanlar vardı.asquared ı kullanın o engellicektir zaten yada online armor engellicektir.

sen bence logger yemişsin ama keylogger değil kamerayı falan kontrol eden belkide birden fazla çeşitte logger yemiş olabilirsin.

asquared loggerları durdurma özelliği var çünkü sürekli denetim yapıyo.sadece kullan anlıcaksın ne dediğimi...

Geri