acilll yardımm

brandeiss

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarıma ekran koruyucu yükledim daha sonra bilgisayarda masaüstündeki ikonlar kayboldu ve kaspersky 2009 devredışı oldu sistem geri yükleme noktaları görünmüyor
bilen arkadaşlarda acil yardım bekliyorumm
şimdiden teşekkürler

hocam güvenli modda açtım fakat geri yükleme yok ayrıca kasperskyi aktif hakae getirdim 2 adet worm.p2p.generic karantinada biri explorer a bulaşmış diğeride ekrankoruyucu programda ekran koroyucuyu kaldırdım fakat masaaüstünde sadece duvarkağıdı var ve silinmiş olmasına rağmen ekran koruyucu aktif durumda sistem geri yükleme deki tüm noktalar kayıp
evet umarım yeterince açıklayıcıdır
yardımlarınız için teşekkürler

yapacagin SECURITY BÖLÜMÜNDE G DATA 2010 boot cd ISO cd ye yazip BILGISAYARINI boot etmek scann yapmadan önce bulduklarini sil ISARETLEYIP temizlesin daha sonra bilgisayarin cam gibi olacak, olmazsa ekran koruyucunun ADI ni kayit defterinde seach yapdirarak deger olarak etkisiz birakabilirsin ayrica
baslat calistir>msconfig >yönetici>OK baslangic GELISMIS > Ismedigin pro yu burdan silebilir bilgisayar acilirken baslamasinin önüne gecersin, görev cubugundan takip edip hangi servisleri strg+alt+del> kullaniorsa onlarida ayrica kaldir,Kolay gelsin

Geri