acilll yardım windows 7 ekran çözünürlüğü

reccca

New member
Reaction score
0
acill yardım windows 7 ekran çözünürlüğü
selam arkadaşlar benim sorunum windows 7 ekran simgeleri ile ilgili

daha önce sistemimde windows 7 ultimate 64 bit kurulu idi internet bağlantısı sorunu nedeniyle format attım windows 7 ultimate 32 bit kurdum tüm güncellemeleri yaptım ekran kartım ati 2600 hd 128 bit monitörüm 17 '' nec ekran kartımın driver yazılımı 10.11
nekadar ayar varsa yaptım fakat birtürlü simgeleri o eski mini haline getiremedim ( küçük demiyorum yanlış anlaşılmasın sağ tıkla ekran çözünürlüğü ayarlarına gel vs değil sorunum minik simgeler geniş ekran resmi falan olsa göndersem )ekran ozaman daha geniş oluyor ve işime yarıyordu ekran çözünürlük ayarı 1280 1024 de windows 7 64 bit kurulu ikende aynı ayardaydı fakat o eski haline getiremedim acaba 64 bit ile 32 bit arasındaki performans ile ilgilimi lütfen hacker bi arkadaş yardım etsin tekrar format atmak zorunda kalıcam

bunun için hacker olmaya gerek yok
tamamen ekran ayarlarıyla ilgili bir durum
ekran kartinizin driverini nerden yüklediniz?
güncellemeleri denetleyip ayarları tekrar kurcalayın..
ilkönce boş ekrana sağ tıkla - görünümden küçük simgeler işaretle..
kolay gelsin

cevabın için teşekkürler deniycem ama sorun çözülürmü bilmem driveri kendi sitesinden yükledim ati.amd çözülmesse yardımlarınızı bekliyorum çok zamanımı alıyor bu tür sorunlar şimdiden tekrar teşekkürler

ati- amd den aldığın driverler sorun olabilir
ben yaşamıştım bunu
driveri yüklemeden direct güncellemeleri al
o zaman sorun kalmayacak..
sanırım ati-amd benzer driver yüklemiş o da ekranına uymamış..

olay çözülmüştür ctrl basılı tutup mausun tekerleği ile ayarlanıyor aynı şey internet sayfaları içinde geçerli

Geri