acill yardımmm???

Oynicam

New member
Reaction score
0
arkadaşlar interneti bir swich aracılığıyla iki kişi kullanıoruz bnm ve arkadaşımın bilgisayarında windows 7 ultımate yüklü.ama arkadaşım bu sorunu yaşamazken ben pc yi her açtığımda pc sağ altta bağlantı olmadığını söylüyor ve bende swich de kablonun yeriyle oynayınca bağlantı gelior lan driverinı yükledim kabloları bile değiştirdim ama hiç bir işe yaramadı.pc her açılışında kablolarla uğraşmaktan bıktım artık lütfen bildiğiniz bişe varsa bnle paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler....

zaten çözümünü yazmışsın mesajında. switch yuvalarıyla oynayınca geliyormuş bağlantı. kabloyu değiştirmek yerine switchi değiştirsen yeter.

ii de swich de bir hata olsa interneti birlikte kullandığım arkadaşımda sorun yaşardı ama onda böle bişe yok ve bnm kablomla onun kablosunun yerini değiştirdiğimde sorun düzelmedi!!!

zaten switchin kendsnde deilde senn kabloyu bağladığın yuvasında sorun varmış gibi gözüküyo arkadaşının kablosunu bağladığın yuvayla değiştirmeyi dene olmazsa sorun senn pc deki ethernet yuvasında sorun olabilir...

sende win7 yükle

Geri