Acill yardımm

ilhanay

New member
Reaction score
0
arkadaşlar babam yurdışında çalışırken bi kanun cıkmış yurtdışından araba getirme ile ilgili.babam araba almayı düşünememiş fakat başkasına para karşılığı bir tane jeep cıkarmış.türkiyeye arabayı sokunca adam arabayı babamın üzerinden kendı üzerine alcam diyerek babamın nüfüs cuzdanı fotokopisini filan almış.bu olay 1996 yılında gerçekleşiyor.mayıs 2010 da ise babama bir ceza mektubu gelıyor.arabanızın 70 milyarlık vergi borcu wardır diye.daha önce hiç çıkmayan borç şımdı cıkıyor ve yatırılmaması durumunda ya hapis yada haciz uygulaması başlıcaktır dior.acaba adam arabayı kendı uzerıne mı almadı?eğer almadı ise neden daha önce hiç haber verilmedi borcunuz wardır die 70 milyara gelince mi haber verilior yardımlarınız beklıorum arkadaşlar şimdiden teşekkurler.

Yardım derken
Herhalde para yardımı istememişsindir
Haaa ne yapabilirim dersen
Yapacak hiiiiiç bişey yok o adam parayı kendi gönlünden koparda verirse verir
Yoksa baban paşa paşa öder
İyiliğin bedeli bu maaleset Türkiyede
Artı babanda biraz safmış yani

Ha daha bu arada varsa trafik cezalarınıda ödeyeceksiniz onuda ben hatırlatıyım

ağrıkesici kardeş arabanın plakasi elimizde o adamı istediğimiz gibi buluruz ve ödetmesini biliriz ben sadece hukuki acıdan ne yapabiliriz hukuk açısından sordum.eğer haklı isek gerekirse hakkımız için ölürüz.

hukuken o arabanın satışı yapılmadıysa araba babanın
Araç üzerindeki tüm hak ve sorumluluklar babana ait
Devletin muhatabı baban görünüyor
Ha bir dava açarsınız araç her ne kadar banaın üzerine kayıtlıda olsa sattığınıza dair, ispatlarsanız tamam
2 sene devam eder dava
Ancak dava açmanız demek parayı davadan sonra öderiz demekte değil
O borç ödenecek kazanırsanız muhataptan alırsınız

Geri