acill yardım plsss

aguray7

New member
Reaction score
0
yardım edin lütfen pc ye bu aralar bisi oluo pc actıgımda hosgeldinden sonra direk res atıove hep tekrarlıo güvenli modan gire biliom 2 gün öncede aynısını aptı format atım amayiine yamaya basladı lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kardes formatlada düzelmediyse donanımsal bir sorundur ram ini yada ekran kartini bi kontrol et.. yada biosunu güncellemeyi dene kolay gelsin

format.! aynı sorun bana oldu ama hoşgeldin bile çıkmıyodu bende:)

Forumda sık sık "bios güncelleme" tavsiye ediliyor.Ancak bilgisayar konusunda bilgisi çok fazla olmayan arkadaşların bunu yapması risklidir.Bir elektrik kesilmesi bile geri dönüşü olmayan büyük problemler çıkarır.Bios güncellemesini en son tavsiye ediyorum.

Forumda sık sık "bios güncelleme" tavsiye ediliyor.Ancak bilgisayar konusunda bilgisi çok fazla olmayan arkadaşların bunu yapması risklidir.Bir elektrik kesilmesi bile geri dönüşü olmayan büyük problemler çıkarır.Bios güncellemesini en son tavsiye ediyorum.

tamamen haklısın ama sorunların birçoğu biostan düzelebilmektedir.. arkadasin pc marka ise yada biosun markasını biliyorsa internetten güncel sürümünü edinebilir bu şekilde elektirik kesildiğinde yada bilgi eksikliğinden kaynaklanan sorunlarda minimum seviyeye inecektir rahatlıkla bu sekilde düzelte bilir saygılarımla

Geri