acill yardım!!! bi bakarmısınız ?

kasimix

New member
Reaction score
0
arkadaslar bilgisayarım uzun omurlu ve saglam bir donananıma sahip aslında ama cok sacma hatalar alıyorum pc de 8 gb ram var pc de ama mesala ses kaydı yapmak istiyorum ses kaydedicisini acıyorum ses kaydetmeye calınca BU İŞLEMİ TAMAMLAMAK İÇİN YETERSİZ BELLEK LUTFEN BİR YADA DAHA FASLA PROGRAMDAN CIKIP TEKRAR DENEYİN diye bir hataa bu ne saçmalıktır yaaa omrumden omur gitti valla saclarım beyazladı bu pc nin hatalarıyla ugrasmaktan :( hatanın resminide koyayım
2h5r7fn.jpg

bu neden ollabailir arkadaslar windowsumu deistirsem acaba vista x 64 yapsam daha iyi performans alırmıyım :) 8 gb ram

Dostum windows 1 dakikaya kadar kayıt yapabiliyor gerçi bunu space tuşuna basarak arttırırsınz,saçma sapan bişey yani.Tavsiyem forumdaki programlar kendine çok güzel bi ses kaydedici bulabilirsin.Tavsiyem böyle yap çok rahat edersin.

arkadaşım ben pek anlamam ama sana şunu söylemek istedim benim elimden çok pc geldi geçti :D windows un ses kaydedicisini kullanarak cd kalitesinde kayıt yapmayı bende bi türlü başaramadım sanırım programın dandikliğinden oluyor. onun yerine ses kaydedici programlar aramak daha akıllıca olur senin açından

beni mazur görmen dileğiyle iyi forumlar

arkadaslar yorumlar için saolun ama benim derdim ses kaydi deil pc deki hatalari cozmek mesala l2 file edit programı butun arkadaslarım sorunsuz kullanırken benim bp de cok sacma bi hata ile dat formatlı dosyları acmıyor ( lineage 2 oynayanlar bilir) pc imdeki bu sacma hataları cozmeye anlamaya calısyorum ben sonunda deistiricem windowsu zaten boyle olmucak baska turlu :D

aynı sorunu olan bir başka kişi için öneriler :
galiba sanal bellek genişleme çalışırken yani 2046MB'yi geçtikten sonra oluyor. bu durumda tavsiyem (bölümlerin boyutlarını bilmediğim için) şu: c:\ için 1024-1024, d:\ için gene 1024-1024 vs gibi sabit boyutlu birden fazla sanal bellek kullanman. bazı sistem mühendisleri mümkünse tüm disklere sanal bellek kurun der. yani 4092 yi bulacak veya geçecek şekilde birden fazla sanal bellek kurmanı tavsiye ederim.

ayrica windows'un "Ses Kaydedicisi" ni kullanma, zaten dandik bisi ve wav olarak kaydediyor, ayrica windows un programlari kayıdı hafizaya alir, sen durdurunca diske yazar, bu da fuzuli ram kullanimina sebeb olur. Baska kaydedici kullan, digerleri daha az ram kullanir cunku sürekli diske yazarlar.

alıntıdır..

Dostum bir programın sana uymaması nedeniyle işin başka bir programla yapmak bir çözümdür.Zaten windows un sorunu saymakla bitmez.Her yeni güncellemede bile bir sorunla karşılaşabilirsin.O nedenle eğer bir programın yerine başkasını kullanmıyosan kendini yormamalısın.Yoksa insan bu bilgisayarlardan nerfet ediyor.

haklısın kardesim ama ben bir Lineage 2 server kurmak istiyorum simdilik kucuk caplı ve server için en iyi isletim sistemi hangisi olur acaba xp de bu kadar hata aldıgıma gore bana yaramaz geldi ayrıca pc yeni formatladim :S

Geri