Acill Yardım Basur mu oldum ne ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahadır_88

New member
Reaction score
0
S.A Arkadaşlar bir sorum olacaktı ? acaba basur olanlar hastanede hangi bölüme gidiyor ? birde bu hastlığın tedavisi nasıldır nette biraz araştırdım endoskopi felan yapılıyormuş benim bildiğim endoskopi mideye kamera gönderme olayına denir bilgi verirseniz seviniirm ..

Sağlık forumu gibi oldu iyi mi :) Tek bildiğim Hariciye bölümüne gitmen. Gerisini doktorlar halleder.. Geçmiş olsun.

Hocam genel cerrah doktoruna git.

şimdi biriniz hariciye, diğeriniz genel cerrahi demiş hangisine gideyim diye sormadan önce ikisininde aynı olduğunu söyliyeyim. Gerçi artık hiç bir yerde hariciye yazmıyo dimi :)

Şimdi biLgi aktarcam birisi çıkıp hayırdır homie basur mu oLdun diyip pis pis sırıtacak o yüzden susuyorum..

KArdeş ben olmadım ama duyduum kadarıyla söyleyim önce kıbleye doğru çeviriyolar bi.

Sonrası malum tabi.Başına gelecekleri sen düşün.

Geçmiş olsun şimdiden.Bu hastalıkta en iyisi lazerli tedavi diğerinde 1 ay yerinden kalkamıyosun.

Çektiğin çilede cabası.

sen nerden biliyon dicen yanımda çalışan eleman yeni atlattı sayılır 5 6 ay felan oldu =)

KArdeş ben olmadım ama duyduum kadarıyla söyleyim önce kıbleye doğru çeviriyolar bi.

Sonrası malum tabi.Başına gelecekleri sen düşün.

Geçmiş olsun şimdiden.Bu hastalıkta en iyisi lazerli tedavi diğerinde 1 ay yerinden kalkamıyosun.

Çektiğin çilede cabası.

sen nerden biliyon dicen yanımda çalışan eleman yeni atlattı sayılır 5 6 ay felan oldu =)

Hiç işiniz gücünüz yok yanında ki eLemanLa oturup basur muhabbetımı yapıyorsunuz ?? Doğru söyLe Lazer fazLa yaktı mı canını ?? :laugh:

MozoLe Miяach;5306883' Alıntı:
Yanında ki eLemanLa oturup basur muhabbetımı yapıyorsunuz ?? Doğru söyLe Lazer fazLa yaktı mı canını ?? :laugh:

Yok kanka Allah düşmanıma vermesin =)

E adam günlerce kıvranınca derdini anlatıyo haliyle.

Düz oturamıyon valla =)

genel cerraha gideceksin o altan bakacak çok pis durum iyice temizlen git fitil ve krem verecek çok gerekirse cerrahi operayon yapacak basur 10kişiden 9da varmış tedavisi ilaçla yada cerrahi olarak ama hiç biri %100 geçirmiyor ben ilkel yollarla geçirdim eskiden acı yiyemezdim şimdi yiyorum allaha şükürler olsun sanada geçmiş olsun
ilaç olarak daflon diye bi ilaç var onu içebilirsin ben kendim eczanede çalşıyorum daflon 3 günde memeyi küçültüyor.

Yok kanka Allah düşmanıma vermesin =)

E adam günlerce kıvranınca derdini anlatıyo haliyle.

Düz oturamıyon valla =)

Allah yardımcıLarı oLsun ne dıyeLım..Kardeşim bu arada senınde konunu az bıraz baLtaLamış gibi oLduk kusurumuza bakma vede en kısa zamanda doktora bi gözük..

deLLyoqLan daha düzgün yorumLar yapaLım
nedir o kıbLeye çeviriyorLar gibi yorumLar

doktora gitme bence kıbleye döndürüyor tamm o kadar boşa para verme yani :) git bi leğene sıcak su doldur otur günde 3 kere.. Yada aktarcılarda satıyor 10 ytl fiyatında bi krem gibi bişe ..Geçmiş olsun..

arkadaşlar öncelikle aydınlatıcı bilgilerinizden ötürü hepinize tşk ederim ..:D Yorumlara şöyle bir baktığımda herkes bildiği kadarı ile blgi vermeye çalışmış.Hele bazı yorumlarda gülmekten yarıldım onuda belirteyim..:D
Şimdik arkadaşlar ben henüz basurum demedim bende bazı basur belirtileri var onun için böyle bişeye gerek duydum şöyleki; benim bildiğim kadarı ilebu iş için üroloji ye gidiliyor.2.si bende netten biraz araştırdım fakat bend ehenüz öyl meme diye tabir edilen şey henüz yok. ama bazı belirtileri var bende dotora gitmek istiyorum ama doktor aç bakim felan derse diye çok çekiniyorum hele birde ameliyat felan derse acayip tırsarım :( bilgi almak isteyen arkaşlar için..:

Hemoroit nedir? - UZMANTV

dostum doktor kesin açıyor bakıyor bi kere eğer bi erkekse işin daha zor parmağı kalındır :) He bide ilerlememişse oturma banyosu şıkkını sunuyor sana ameliyat fln demez korkma :)

dostum doktor kesin açıyor bakıyor bi kere eğer bi erkekse işin daha zor parmağı kalındır :) He bide ilerlememişse oturma banyosu şıkkını sunuyor sana ameliyat fln demez korkma :)

vay anasını ne yapcaz peki ?? kadın doktora mı gidek yoksa.. ??

kulaktan dolma bilgiler alacagına doktora gitsene önerilerle daha kötü hale gelebilir.Hemen ameliyat gerektirmeyen bir durum.ilaçlar ve buhar banyosu önerebilir.Ayrıca iç kısımda olma durumuda vardır.Belirti diyorsun ama birçok hastalık aynı belirtileri gösterebilir.Allah korusu başka şey de olabilir.O yüzden doktora görünmeniz daha iyi fikrimce :)
Geçmiş olsun ayrıca üroloji değil Genel Cerrahi bölümü ilgileniyor.

kulaktan dolma bilgiler alacagına doktora gitsene önerilerle daha kötü hale gelebilir.Hemen ameliyat gerektirmeyen bir durum.ilaçlar ve buhar banyosu önerebilir.Ayrıca iç kısımda olma durumuda vardır.Belirti diyorsun ama birçok hastalık aynı belirtileri gösterebilir.Allah korusu başka şey de olabilir.O yüzden doktora görünmeniz daha iyi fikrimce :)
Geçmiş olsun ayrıca üroloji değil Genel Cerrahi bölümü ilgileniyor.

sağol hocam doğru söylüyon valla neyse ben ilk fırsatta bir doktora gideyim..

bahadır_88

tabi ki en iyi biLgiyi hekimLer verecektir,kuLaktan doLma LafLarLa kendini tedavi etmeye çaLışmazsın umarım
Mayhoş'unda beLirttiği gibi farkLı bir rahatsızLıkta oLabiLir
yeteri kadar biLgi aLdığını düşünüyorum ve konuyu kapatıyorum
aksi haLde bir sağLık sorunu daLga konusu oLup devam edecek

aciL şifaLar diLerim
iyi forumLar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri