Arkadaşlar şimdi xp işletim sistemli bilgisayarı 2 kişi kullanıyoruz . Diğer kişiyle birbirimizin dosyalarını , ayarlarını , oyunlarını vs herşeyini sadece kendimizin görmesi için 2 farklı oturum kullanma kararı aldık İkimizde bilgisayarı eşit derecede kullandığımız için iki oturumda yönetici sıfatında . Ancak nekadar uğraştıysak bi değişiklik söz konusu olmadı . C ve D sürücülerindeki dosyalar ikimizdede görünmekte . Sadece benim kendi oturumumda masaüstüne koyduğum bi kaç belge onun oturumda gözükmüyo . Benim yardım istediğim konu ; ikimizinde ayrı ayrı C ve D , belgelerim klasörleri olması mümkün mü acaba ? Yani o bi program yüklediğinde veya oyun veya herhangi bişey , benim oturumumda gözükmücek . aynı şekilde benimkilerde onda . Böyle bişey mümkün mü ? eğer mümkün değilde mevzuyu anladıysanız eğer bizim en verimli olarak neler yapmamız gerekli . yani en azından şöyle şöyle yapsanız işinize yarayabilir diyebileceğiniz bişeyler varsa lütfen yazın arkadaşlar . Şimdiden çok teşekkür ediyorum , iyi günler ..