Acill basit bi sorum var yardımlarınızı bekliyorum !!!!

RanSarlas

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdi xp işletim sistemli bilgisayarı 2 kişi kullanıyoruz . Diğer kişiyle birbirimizin dosyalarını , ayarlarını , oyunlarını vs herşeyini sadece kendimizin görmesi için 2 farklı oturum kullanma kararı aldık :) İkimizde bilgisayarı eşit derecede kullandığımız için iki oturumda yönetici sıfatında . Ancak nekadar uğraştıysak bi değişiklik söz konusu olmadı . C ve D sürücülerindeki dosyalar ikimizdede görünmekte . Sadece benim kendi oturumumda masaüstüne koyduğum bi kaç belge onun oturumda gözükmüyo . Benim yardım istediğim konu ; ikimizinde ayrı ayrı C ve D , belgelerim klasörleri olması mümkün mü acaba ? Yani o bi program yüklediğinde veya oyun veya herhangi bişey , benim oturumumda gözükmücek . aynı şekilde benimkilerde onda . Böyle bişey mümkün mü ? eğer mümkün değilde mevzuyu anladıysanız eğer bizim en verimli olarak neler yapmamız gerekli . yani en azından şöyle şöyle yapsanız işinize yarayabilir diyebileceğiniz bişeyler varsa lütfen yazın arkadaşlar . Şimdiden çok teşekkür ediyorum , iyi günler ..

C adminnistator oldugu icin D de görünmez her sey normaldir herkes dosyalarina sifre koysun en güzeli doysa sifreleme programi indirin en kolayi bu

Windowsta öyledir,ne yaparsan yap ayarları dosyaları falan illa görürsün.
Tavsiyem linux kurun,2 kullanıcı yapın gizliliğiniz sizde kalsın.
Windows kullanmakta ısrar ediyorsanız d yi ikiye bölün şifreleyin anca o kadar.

Geri