Acilis Ismini Kaldirmak Istiyorum

KORFEZ'LI

New member
Reaction score
0
Slm xp de acılıs ısmını (admınıtrator) kaldırmak ıstıyorum yanı dırekt acılsın bunu nasıl yapabılırım denıyorum denıyorum basaramadım yaw kalın saglıcakla sevgılerle

biraz daha açıklama lütfen. tek kullanıcı mısın. eğer öyle isen denetim masası>kullanıcı hesapları>.NET hesabı üzerine tıklayarak hesabı sil ama dosyaları tut de. şimdi yeniden başlat bilgisayarını, açılışta göreceksin ki eğer tek kullanıcı isen kullanıcı seçim ekranı gelmeden direkt açılacak. bu kadar..

Kolay gelsin. bir dahaki sefere arama yapmayı dene ve konunun sabiti var orayı kullan please...

http://support.microsoft.com/kb/315231<<<saolun arkadaslar arastırmam sonucu sorunumun cevabını burda buldum tesekkurler yınede

rune' Alıntı:
biraz daha açıklama lütfen. tek kullanıcı mısın. eğer öyle isen denetim masası>kullanıcı hesapları>.NET hesabı üzerine tıklayarak hesabı sil ama dosyaları tut de. şimdi yeniden başlat bilgisayarını, açılışta göreceksin ki eğer tek kullanıcı isen kullanıcı seçim ekranı gelmeden direkt açılacak. bu kadar..

Kolay gelsin. bir dahaki sefere arama yapmayı dene ve konunun sabiti var orayı kullan please...
usta Administrator hesabı ıle acılıyor ama bunu kaldırmak ıstıyorum,bunu heswabı sil mantıgı ıle nasıl yapabılırım?

bişey anlamadım. madem otomatik olarak şifrenin girilmesini istiyorsun neden şifre koyuyorsun ki. anlamadım ama neyse boşver kolay gelsin.

Geri