Mrb yın arkadaşlar şuan 2-3 gün msn le alakalı sorunlar yaşıyor sadece msn olsa sorun değil ama hack olabilir, önceki kullandığım msn de fazla kişi vardı ve bir arkadaşa iletiyazarken donma yaşıyordum ve bu sıralar beni tanımadığım kişiler eklemeye başladı ve bu yüzden yeni mail aldım,onu geçtim internet explorer a facebook a girerken butonlarda sorn çktı ama opera da öyle bir sorun yok nese, benm prob şu şimdi yeni mail aldım ve tanıdığım kişileri ekledm diye biliyorum ama , yne tanımadğm biri ekledi (tr den belli yazdn) mrb diyip msn ini kapadı. ve o kişiye sen kimsin diye mail atmaya çalıştığımda da
This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.
Delivery Status Notification (Failure)
To: [email protected]
yani sanırım fake mail .Şimdi pc yi bir çok kez farklı programla tarattırdığımda sorun yok ama bu nedir ,listemdeki hacklenmş ve ekledğm kişinin bir oyunu mudur veya pc m mi hacklendi acilen yardım rica ediyorum.... ii okup yazın
This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.
Delivery Status Notification (Failure)
To: [email protected]
yani sanırım fake mail .Şimdi pc yi bir çok kez farklı programla tarattırdığımda sorun yok ama bu nedir ,listemdeki hacklenmş ve ekledğm kişinin bir oyunu mudur veya pc m mi hacklendi acilen yardım rica ediyorum.... ii okup yazın