acilen bu windowslive hesabımı kapatmam lazım ama kapatamıyorum

dewrimkesh

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana birisi yardım edebilirmi benim [email protected] türünde bi msn adresim var.hesabı kapat dediğimde kullanıcı adı gir falan yazıyo giriyorum.daha sonra hesabınız kapatılacak devam etmek istiyomusunuz diyo onları da yapıyorum.yani bütün işlemleri sonuna kadar yapıp bitiriyorum ama msn adresim yine açılıyo,ileti alıyo ve yollayabiliyo.google dan arama yapıp bütün yöntemleri denedim ama kapatamadım.işlemler bitiyo ama adres yine aktif.bu msn adresindeki kızlarla çok vakit kaybediyorum ve şu anda öss'ye hazırlandığım için adresi kapatmak istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır.

en sonda şu mesajı veriyo.ben ilişkilendirilmiş bütün adresleri siliyorum ama yine aynı uyarı geliyo

Geri