Acil

testerenecmi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar laptopta xp kurulu fakat açılışta siyah ekranı geçmiyor güvenli modda da açılmıyor masaüstünde kurtarmam gereken çok önemli dosyalar var acaba vista kursam windows.old klasörüne atarmı o dosyaları

arkadaşlar laptopta xp kurulu fakat açılışta siyah ekranı geçmiyor güvenli modda da açılmıyor masaüstünde kurtarmam gereken çok önemli dosyalar var acaba vista kursam windows.old klasörüne atarmı o dosyaları

Elinde XP CD'si var ise windows onarmayı deneyebilirsin. Bu sayede dosyalarını yedekleyip tekrar format atabilirsin. Daha doğrusu makine formatlık gibi gözüküyor. Bakalım başka ne gibi çözümler gelecek arkadaşlardan.

Live cd ler kullanmayı deneyebilirsin.Masaüstünü açabilirsin o cd ler ile . Forumda Mini Xp olması lazım bi bakıver bulursun..

xp cdsinden onarmayı denedim ama yine bi değişiklik olmadı eğer vista windows old dosyasına yedekliyosa format atıp vista kurucam

1. yontem :bence laptop un garantisi yok ise hdd cıkar dısarıya bağla başka makineye al yedeklerini sonra formatla

2. yontem hard dıskını baska makıneye bagla yedeklerını ne olur olmaz dıye al sonra disk denetmesi yap umarım dosyaların duruyodur

kolay gelsın

1..ubuntu cd si varsa takıp kurtarabilirsin
2.. windows 7 yi kurabilirsen
yedek oluşturuyor o..

beyler ilgilendiğiniz için teşekkür ederim fakat ben hala sorumun cevabını alamadın vista windows.old kalsörüne neleri yedekliyo

yedeklemek istediğin dosyaların uzantılarına bakarak araştır vista windows.old klasörüne ne tür dosyalar yedekliyor ne tür yedeklemiyor.

program files , downloads(karşıdan yüklenenler ) , resimler, müziler (yani belgelerim dosyasının tümü ) ve masaüstü benim hatırladıklarım bunlar .

uzun zamandır windows.old almadığım için eksikler olabilir iyice araştır derim .

beyler ilgilendiğiniz için teşekkür ederim fakat ben hala sorumun cevabını alamadın vista windows.old kalsörüne neleri yedekliyo

Senin dediğin yöntem sadece sistem kurma üzerine. Windows.old klasörü oluşturabilir ama her dosyayı da almayabilir. Emeğine yazık olmasın. Ubuntu LiveCD de iş görebilir. Yeter ki dosyalarını bir şekilde yedekleyebilesin. Zaten makinen formatlık olmuş belli.

Geri