Acil yardim..

tunc144

New member
Reaction score
0
arkadaslar acilen yardima ihtiyacim var. tum isler yarim kaldi. benim sorunum su: windows xp 64 bit english isletim sisteme admin sifresi koydum. Sifreyi koyarken klavye almanca idi, ve sifremde ö harfide mevcut. Ertesi gun laptopu acinca sifreyi giriyorum ancak, yanlis diyor. Ve klavye english duzeninde, sanirim ö harfini giremiyorum. english klavyede ö harfi nerede? bir cok tusu denedim olmuyor, shift, altgr lerde dahil...internette de bulamadim...lütfen bilen varmi?

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=428074

burdaki bilgileri ile gğvenli moddan girip kırabilrsin şifreyi

ksaca bi anlatayım

pc acılırken f8 e basıcaksın sonra gelen pencereden güvenli modu seciceksin ve öyle giriceksin açılışa sonra denetim masasından kullanıcalar bölümünden adminin şifresini kaldırabilrsin

tesekkurler.. sayfayi okudum ama programi windowsa yüklemek gerekiyor, bende tek isletim sistemi vardi, oda sifreli olan win xp 64bit...nasil olacak anlamadim simdi..guvenli modda acsamda admin sifresi istiyor...baska bir yol yokmu acaba?

tamamdir hallettim...usbye yazdirdim diger makinadan, ve actim...yönergeleri takip ettim ve xp karsimda, tesekkurler hackhell, tesekkurler despina...

Geri