Boschwer
M€SHGUL
arkadaslar öncelikle hepinizi sevgiyle selamliyor iyi forumlar diliyorum, uzatmadan acdigim konu basligindanda anlasilacagi üzere yardim istiyorum tüm degerli dost hackhell arkadaslarimdan.neyse sorun özel mesaj gönderemiyorum hackhell tüm üyelerine!! lakin meaj girisi OK .sorun benden kaynaklaniyor büyük ihtimalle tüm ayarlarim acik olmasina karsin -buna bir cözüm imkanlarim dahilinde bulmus degilim,, daha önce sikayet bölümünde yine dile getirmis olmam dolayisiyle siteden kaynaklanmadigina dair görüsler beni sizlerden yardimci olmaniz konusunda buraya baslik acmaya "AKIL AKILDAN üstündür" Ilkesine dayararak Yönylendirdi, gelen cogu mesajlarda yardim bekleyen arkadaslar oldugu icin özelden ulasamadigim icin onlardan özür diliyorum,, sorunumu giderdigim takdirde cekinmeden ceavp verilecekdir, ilginiz ve sabriniza tesekkür ediyor, her türlü cözüme dayali yapici yardimi esirgemeyeceginiz dilegimle hosca ve dostca kalin iyi forumlar
sorun devam ediyor..
>>cözüm bulundugunda ayrica nerden kaynaklandigi eklenecekdir, bu manada fikirlerinizi bekliyorum,<<
sorun firefox-plug ins yükseltmek suretiyle cözüldü,, yardimlarindan dolayi herkese tesekkürler,,
sorun devam ediyor..
>>cözüm bulundugunda ayrica nerden kaynaklandigi eklenecekdir, bu manada fikirlerinizi bekliyorum,<<
sorun firefox-plug ins yükseltmek suretiyle cözüldü,, yardimlarindan dolayi herkese tesekkürler,,