acil yardim bekliyorum

silenzo

New member
Reaction score
0
uzun zamandan beri kiz arkadasimin isyerindeki mailine sapikca mailler geliyor...88.240.229.172 ilk gönderdig˘i IP
88.241.110.207 bugün gelen IP numarasi
mail adresi
[email protected]
arkadaslar lütfen yardiminizi bekliyorum
bu büyük bir ihtimalle bir sirketten gönderiliyor....
benim adimi ve kiz arkadasimin adini biliyor..

cok tesekkürler

http://www.ip-adress.com/

5930ec6399f39a58e46cd2100099af03.jpg

yeterLimi ?

ip-adress.com'a güvenmeyin derim

cok tesekkürler...bilgisayarina girip isim yada adres ögrenebilirmiyiz....internet cafe yada sirketmi merak ediyoruz....

nerede olduğu bulmak için neo trace programından da yararlanabilirsin...:)

bu programi indirdim fakat yalnis adresler veriyor kendi ip numarami girdim ankarayi gösterdi ip numarasindan bilgisayarina baglanmak mümkün degilmi su anda aktifse size zahmet veriyorum

IP adresini biliyorsan bilgisayarına bağlanabilirsin..

Yanlız büyük bir sorun var;

Kurbanın bilgisayarı paylaşıma açık olması gerekiyor..

Şirket mirket diosan pek sanmıyorum açık olacağını..

walaha ip değişmedi ise Airtiles Usb modem kullaniyor 1 kulanici bağli idi bilgisayara
bilgisayar Adı HuseyinSeda Birazdhaa kucalayabilirm ama . baskasinin sa diğer elemana yazık olabilir.

tesekkürler dostum

bu kisi isyerindende baglanabiliyor olabilir,internet cafedende degilmi...bilgisayarindan herhangi bir belgeye ulasabilirmiyiz yada adresine hangi semt acaba...yardimlarin icin tesekkür

gardaşım adamın mailine cevap ver buluşma teklif et gelirse eğer kafayı gözü kırın bu kadar basit

kardesim maillere cevap vermiyor....bir bulsam zaten kiricam kafasini gözünü....genede sagol ilgilendigin icin

kolay gelsin dostum karsi tarafin IP sinden girip masaüstüne herhangi bir tehdit iceren mesaj birakamazmiyiz.....su kisiye bir daha mail atma yoksa seni tespit eder buluruz gibi....tesekkür ediyorum....

Meraklı

MasterIsBack - ait Avatar

Teşekkür Sayısı: 9
34 Mesajına 71 Kere Teşekkür Edildi

walaha ip değişmedi ise Airtiles Usb modem kullaniyor 1 kulanici bağli idi bilgisayara
bilgisayar Adı HuseyinSeda bu kisinin adresini yada bilgilerini ögrenemezmiyim

flamaman dostum sorunumu hala cözemedim yardim bekliyorum tessekkürler

masteris back bir gelisme varmi? tessekkür ediyorummm

biri arkadaşa yardım edebilir mi? ben yardım etmek istiyorum ama sizin kadar iyi bilmiyom bu işi

Geri