acil yardımmmm:(((

eren_cheko

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar. ben yeni asus n55sf-1194 model lop top aldım kurulumu felan yaptım. diriver cd sini taktım Please choose one of item to install diye yazı cıkıyo. yarıca internette gezinemiorum yazılar çok küçük okumakta zorluk cekıyorum walla gözlerım bozulcak. bunu nasıl halledebilirim yardım edersenizz sevinirirm teskler

Bütün driverları kur cd den.Ekran çözünürlüğünü yazı boyutunu vs kontrol et

masaüstü sag tık kişiselleştir sol alt köşeden görüntü ordanda daha kücük ve orta yüksek olarak bölümler var ordan secebilirsin, özel metin boyutu vardır bıde sol menude ordanda düzeltebilirsin.

onları denedim fakat olmuyor. pc elime geçtiğinden beri bunla uğraşıyorum hala olmadı

sen sadece browser ( tarayıcada ) böyle bir sorun yaşıyorsan ctrl ile farenın ileri geri veya sag sol donen tuşuyla yapabilirsin.

hayır sadece orda böyle bi sorunla karşılassam tamam ama her yerde böle mynet sahıbınden.com blogcu radyolar hepsınde yazılar cok kucuk

normalde masaustundekı yazılar normal sen sıkıntıyı kullandıgın ınternet tarayıcısındamı yaşıyorsun

kulladığın tarayıcı ayarlarına gelip gelişmiş ayarlar veya yazı tipi gibi ayarları olması lazım ordan pixel boyutu veya boyut yazar o seceneği yükseltebilirsin.

Geri