acil yardımm

berkparker

New member
Reaction score
0
arkadaşlar birisi resim attı bana msnden bende kbl ettim ama virüs programım hiç bişey algılamadı avast kullanıorum bu arada sora resim yollayan kişi benden kaçamazsın seni yönetiorum fln dedi ama ben bi gariplik sezemedim böle bişey mümkünmü yardım edin lütfen

böyle bir şey mümkün elbette. Sen onu jpeg dosya olarak görürsün. Trojan veya keylogger programlarında bunları istenilen formatta göstererek göndermenin bir sürü yolu var.
Avast fazla iyi değil. Aldığın dosyayı sil. Eğer dosyaya çift tıklayarak açtıysan makinende bir tarama yaptır derim.
Birde şu var, belkide keylogger veya trojan değildir. Karşındaki seni kandırıyordur.

türkojan gibi programlarla yapabiliyorlardı illakı değişik bir çok yöntemi var bi ara bende uğraşmıştım ama boş iş :) sana söyleyeceğim eğer ilk defa tanıştığın birisi ve kız olarak gözükmüşse seni kurban seçmiştir fazla bir şey yapabileceğini tahmin etmiyorum ama illaki bu konuda daha deneyimliler vardır bekleyelim ve görelim onların yorumları ne olacak..

türkojan gibi programlarla yapabiliyorlardı illakı değişik bir çok yöntemi var bi ara bende uğraşmıştım ama boş iş :) sana söyleyeceğim eğer ilk defa tanıştığın birisi ve kız olarak gözükmüşse seni kurban seçmiştir fazla bir şey yapabileceğini tahmin etmiyorum ama illaki bu konuda daha deneyimliler vardır bekleyelim ve görelim onların yorumları ne olacak..

Ben zaten yorumu yaptım yukarıda. Şu an yapabileceği şey internetle ilişkisini kesip makineyi iyi virus programıyla taratması. Ve aldığı dosyayı makinesinden silmesi..

Ama ben yazarken yazmışsın görmedim yani :S
Senin dediklerin mantıklı ben sadece öyle bir şey olabileceğini söyledim çözüm yolu söylemedim :)

valla sağolun yardımcı oldunuz ama biraz daha bilgi alsam ii olcak tavsiye edeceğiniz virüs programı varmı acaba

bence sen hemen interneti çek pc den sora format at bi güzel daha sora da güncel olan anti virus programı kullan :D

Geri