acil yardım

dEaR

New member
Reaction score
0
S.a Arkadaşlar bilgisayarıma garantideara diye sayfa çıkıyor normal google ye giriyorum hhportal yazıyorum garantide ara diye sayfa cıkıyor kayıt defterinden inceledim bulamadım facebook tada aynısı google hariç hangi siteye girmeye çalıştıysam garantide ara cıkıyor karşıma modeme de reset attım gene olmadı bu sorun nerdedir acaba

değişik tarayıcılar kullanmayı denedin mi ? eğer başka tarayıcı da olmuyorsa,kullandığın tarayıcıya eklenti,toolbar ( araç çubuğu ) yüklenmiş olabilir.yüklediğin programlardan falan kaynaklanabilir.

eklentilerini kontrol et orada varsa silersin.eklentiler böyle şeyleri değiştirebilir.

program ekle kaldırda vardır ordan kaldır tekrar aç he oda olmadı tarayıcıyı kaldır yeniden yükle ..

hocam adware gibi bişi olabilir.spyware doctor la falan bi tarat istersen.

eklenti falan yada ek program olarak gözükmüyorsa adware olma ihtimali çok yüksek.

spyware doctor kalsın diyorsan aşağıdaki emsisoft un 1mblık ufak tarama programcığını indir onla bi tara bakalım.

sınırlı sayıda zararlıyı silmeye olanak veriyor ama çok hızlı tarıyor.zararlının nerde olduğunu bulursan kendinde silebilirsin.

http://download2.emsisoft.com/malaware/MalAware.exe

windows un içinde nekadar klasör varsa hepsine girmiş Beni.Oku.txt.exe bu nasıl girdi anlamadım her klasörün içinde mevcut ve garantiara.com var nod kulanıyordum sildim kaspersky kurdum hepsini silmiş şuan da eskisi gibi oldu bir hata vermiyor ilgilendiniz için teşekkürederim arkadaşlar

windows un içinde nekadar klasör varsa hepsine girmiş Beni.Oku.txt.exe bu nasıl girdi anlamadım her klasörün içinde mevcut ve garantiara.com var nod kulanıyordum sildim kaspersky kurdum hepsini silmiş şuan da eskisi gibi oldu bir hata vermiyor ilgilendiniz için teşekkürederim arkadaşlar

Bundan sonra Nod kullanmasın artık..

Geri