Acil yardım

tuzic

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar yeni bir bilgisayar kasası topladım butun parcaları montaladım kasayı acmak için kasanın dugmesine bastım kasa acıldı ama goruntu gelmedi yeniden kasayı kapamak için dugmeye basınca kasa kapanmadı birde dikkatımı ceken işlemci fanı acaip yavaş donuyor sizce sorun ne ola bilir anakart modelim Gigabyte MA770T-UD3P /DDR3 AMD İŞLEMCİ ALDIM 320GB HDD VAR 1GB EKRAN KARTI ANLAMADIM NERDE YANLIŞ YAPMIŞ OLA BİLİRİM

ram arızalı olabilir. kasayı açtığında anormal bi ses geliyormu?

Hayır kasadan anormal bir ses gelmiyor herşey normal gibi gozukuyor ram agrızalı olunca bilgisayar acılınca kapanmama soz konusu olurmu birde fam neden yavaş doner acaba işlemciyi ve fanı dogru taktıgıma eminim kasa baglantılarınıda iki defa kontrol kasa baglantılarını takarkende baya titiz davrandım hdd led power led anakart kitapcıgına bakarak taktım hepsini sanırım bir sorun yok onlarda ama goruntu gelmedi genede ve işlemci fanı yavaş donuyor.?

İşlemciyi sök ve eğilen kıvrılan bir bacak varmı kontrol et. Ardından işlemciyi yeniden tak , umarım çalışır. Her montajdan sonra benimde korkum bu ... Çalışmazsa diye 3,5 atıyorum.

Baktım egri bacak felan yok ama yarın aldıgım yere goturcem bakalım onlar ne yapcak :(

Bios ayarlarını da yaptığından eminsindir umarım. Bilgisayarı toplamak işin %15'i Asıl iş biosta başlıyor.

Geri