Acil Yardım...!!!

frkn_55

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben pc ye geçen bi format attım.Formattan sonra bilgisayar oyun antivurus prog. ws. çalıştırmamaya başladı.Ne Yapmam lazım Remlerde mi bi sorun war acaba vistadada xpdede aynı...Acil YARDIM LÜTFEN...:help:help:help:help:help:help:help:help:

Driverler' ı yükledin di mi? :D

driverları yüklememişindir kesin

yok bütün driverlarım yüklü...hata wermiyo ama mesela kaspersky kurdum kurulumda bi sorun yoktu ama sonra programı çalıştırıyorum açılmıyor hata da wermio...

Bence formatla ilgili sorun var. Isletim sistemin duzgun kurulmamis olabilir. virus programi disinda yaptigi uygulamalar varmi?

Hiçbir oyun çalıştırmıyo...Şu an bilgisayarda xp kurulu vistadada aynı şekilde uygulamalar ws. çalışmıyor...

Garip bir sorun :) hicbir hata yokken calismamasi. Harddiskin veriye erisemiyor mu acaba yoksa islem mi yapamiyor su sekilde bu soruna birsey bulamadigimi soyleyebilirim. belki virus bunu yapabilir veya aklima gelecek seceneklerden digeride donanimsal bir ariza olabilir. harddisk arizasi veya anakart arizasi gibi.

Servis yolu gozuktu makinene cunku burdan bu sekilde yardimci olmamiz cok zor :)

Donanımsal bi hata olduğunu düşünmüyorum. yani remler ya da işlemcin sağlam. öyle olmasa ya kilitlenir ya da reset atar. tekrar format dene diycem ama...

Wirus olma olasılığı war mı ben format atarken sadece c ye format atıyorum d ye atmıyorum bi de toplu format atıyim mi ?

Ama sanırım remlerde bi sorun war daha onceden de açılıştı remler hata weriyodu remleri çıkarıp takmıştım düzelmişti...

Eger onemli veriniz yok ise komple format deneyin sonra guvenilir yerlerden indirdiginiz virus programi ve benzeri program/oyunlarinizi deneyiniz.

virüsle alakalı bi durum değildir, format atarken biçimlendirmeyi yawaş yap ,yeniden kur

Teşekkürler arkadaşlar toplu format deniyim bide olmadı gene burdayım :D

Kolay gelsin ,biçimlendirmeyi yawaş yap... :D

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Butun harddiski yavaş biçimlendirince düzeldi.(kaspersky ws. kurdum çalıştırıyor. oyun daha deneyemedim malum hepsi gitti.:D ) Ayrıca vistanın veri taşımaya verdiği puan 5,1 den 5,9 a çıktı...Tekrar teşekkür ederim.

Geri