acil yardım

YaS-SiN

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar klavye ve mousedaha bilgisayarın açılışında kilitleniyor.hiç bişey yapamıyoruz daha önce avasttan ip numarası ile birlikte saldırı mesajı da alıyodum muhtemelen onun yaptığını düşünüyorum. format dahi atamıyorum. bi çözümü var mıdır şimdiden teşekkürler iyi forumlar

sistemi geri almayı dene kardeşim ama pc nasıl acacaksın???dostum pc yi acarken F8 bas ve güvenli modda acmayı dene acarsan sağlam bi a.v den tarama yap derim sanırım zarar görmüşsün...

f8 e basarak güvenlik kipinde aç..program ekle kaldırdan avastı kaldır bi daha yükle çalıştır...muhtemelen yeniden başlamak isteyecektir..başladığındada bi ton virüs bulacaktır...hepsini sil..en kötü ihtimal sistem çöker..mouse ve klavyenin kilitlenmesinin sebebi virüs..

EVet virüs... Yanlız ben kasper kullan derim..

Anakartın Üstündeki Pili Çıkar Elektirikten Çek Pc'yi 10 dakka Bekle Ve Cihazda Sadece Ekran Klavye Takılı Kalsın Diğer apratları Çıkar Sonra Yeniden Aç Bak Bakalım Bios Açılcakmı Baktın Açılmadı Gene Hata Alıyorsun Busefer Parçaları Çıkarcaksın Tektek Ve Bak Böylece Neğin Bozuk Olduğunu Anlarsın. Onun Vrüsle Alakası Veya Saldırıyla Alakası Yok. Donanımsal Arıza Var Ondan Tüm Işıklar Yanıyor Klavyenin
Matrix20System20Failure.jpg

son çıkan anakartlarda sadece pil çıkarmak yetmez . anakart üzerinde bir jumper çıkarmak da gerekirmiş . o yüzden en mantıklı yol güvenli kipi açıp ya sistemi geri almak ya da güzel tarama yapmak...

Abi Adam Hiç Açamıyor Makinayı Sen Güvenli Kipte Aç Diyorsun :) Bak Jumper Kolay Kolay Olmaz Intel Ve Pro Ultra İle Biten Anakartlarda Olma İmkanı Var Oda Çok Az Ben Hergün Pc Tamir Ediyorum Merak Etme YaS-SiN Olmadı Anakartın Kitapçığında Juper Olcaktır Ordan Bakar Sökersin Ama Enson İşlem Olarak Jumper'ı Düşün ...

saolun arkadaşlar çok teşekkürler jumperlerden hallettim bilgisayar hiç açılmıodu anakart üzerinde oynadım biraz sora formatladım:D saolun yardımlarınız için

Hadi Hayırlı Olsun ... :)

Gecmiş olsun

Geri