acil yardım

ereeeen

New member
Reaction score
0
"GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!
arkadaşlar biraz önce bilgisayarıma mikrosoft uyarı mesajı diye bi yazı geldi yazıda bilgisayarınız başkaları tarafından izleniyor ve bilgileriniz çalınıyor olabilir gibi bir yazı çıktı ve bilgisayarınıza ya format atın yada bu işlemi yapan kişilerden şikayetçı olmak için lütfen kasayı en yakın emniyet şubesine götürün dedi arkadaşlar bu yazı çıkmadan 10 dak önce bilgisayarımı yarım saatliğine başkası kullandı bende o arkadaştan şüpheleniyorum ne yapmalıyım ve bu arkadaş programmı attı virüsmü bulaştırdı nasıl bulabilirim nod 32 ile tarama yaptım bişey çıkmadı girdiği internet sitelerinide silmiş ne yapmalıyım

arkadaşın sana şaka yapıyor olmasın :)

`şikayetçı olmak için lütfen kasayı en yakın emniyet şubesine götürün` :hhmanD

o arkadasin seni oyuna getiriyor bence. yinede tatmin olmazsan kaspersky ve ad-aware ile tarat =)

emniyet mudurune kasayla gidersen o arkadasina iyi bir MALzeme olursun :D

`şikayetçı olmak için lütfen kasayı en yakın emniyet şubesine götürün` :hhmanD

o arkadasin seni oyuna getiriyor bence. yinede tatmin olmazsan kaspersky ve ad-aware ile tarat =)

emniyet mudurune kasayla gidersen o arkadasina iyi bir MALzeme olursun :D

tamamda arkadaş bu yazı bildiğimiz uyarı yazıları varya öyle idi sağ alt köşede tamam felan vardı bide bu arkadaş şaka yapacak biri değil yani eminim

USTA bence direk kasayı götürme
olay yeri inceleme çağır onlar gelsin yada kasayı fazla elleme parmak izi olmasın

hahaha qecmis oLsun memuR bey qeLiR birazdan :D:D:D

Helal Olsun ArkadaŞlar Burayi Yardim BÖlÜmÜ DeĞİlde Komedİ Mİzah BÖlÜmÜ YapmiŞiniz İlla BaŞka Forumlarda Arattiracaksiniz Cevaplara Bak Be Bİ Tek Sİzİn Kafaniz ÇaliŞiyoya Yorumlari GÜzel YapmiŞiniz Sİz Heralde Heckhell İn En Zekİlerİsİnİz Heralde

kardeş microsofttan böyle bi mesaj gelmez % 100 arkadaşın sana bi şaka paketi falan yüklemiş her antivirüste görmez onu

Geri