Acil Yardım Lütfen :'(

SCRIPTO

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben regedit bölümünde microsoft office i orjinal yapacaktım.orada diyor ki digital product id yi silin dedi.sonra word tıklayın şu değeri girin dedi.ben girdim.şimdi microsoft office programları açılmıyor :((((( ne word ne excel ne picture manager nede power point.hiç biri açılmıyor.üstlerine tıkladığımda bi yazı çıkıo yüklemeye hazırlanıyor diye sonra pencere kapanıyor. lütfen yardım edin ya. o digital product id yi geri getiremezmiyim.yada değerlerini bilen varsa yeniden gireyim. Allah aşkına yardım acil.

acikcasi yapilacak pek birsey yok en azindan benim yapabiliecegim yok,

ofiice' yi tekrar yukleyip bu sorunu giderebilirsin,

ama ilk once sunu dene,
makineyi guvenli kipte calistir, regeditten bilgileri girdigin kisma gel ve girdigin degeri ondalik tabanda girmeyi dene, sonra sistemi yeniden baslat

kolay gelsin

Aslında Digital Product ID'i değilde içeriğini silmeniz gerekirdi. Sildiğiniz yere gelip (uzun numaralı olan yer) Düzen --> Yeni --> DWORD değeri'nden bunu oluşturabileceğinizi düşünüyorum. Bir deneyin.

tamam da key değerleri ne? ben onu soruyorum ? birisi pcsinden bakıp bana sölermi :( öyle girsem olurmu düzelirmi sizce?

Product ID değerini 0000 (4 sıfır) olacak şekilde silineceğine göre sorun teşkil etmeyecektir. Yani değer 0 olacak, ondan sonra diğer işlemleri yapacaksınız.

ya abi silindikten sonra işlem yapılamıor.sorun o zaten.o satırı bana biri kopyalayabilrimi buraya.digital product id yazan satırın tamamını.çok hayra geçecek ya.yokmu yapabilecek .?

hangi office surumunu kullandiginizi soylerseniz,diger arkadaslar daha fazla yardimci olabilirler,

ben yardim edemem cunku, open office kullanicisiyim:D

kolay gelsin

Geri