Acil Yardım Lütfen!!!

bluetankk

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle merhabalar
yeni kurduğum web sitesinde forum kısmında mesaj yazıldığı zaman mesaj otomatik olarak aşağıya atılmıyor yani ekranda sağa doğru mesaj yazımı devam ediyor ve böylelikle çerçevede kaymalar oluyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim nereye hangi kodu girerek msj kutusunu ve ana sayfa vede forum çerçevelerini belli bir büyüklükte kilitliyebilirim
acilen yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum
saygılarımla....

yaw arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu yaw :(

ekran goruntuleri burada yardım edebilecek birisi varsa msn dende konusabiliriz msn adresim
@hotmail.com[/email]

ayrıca kullandığım program php nuke
büyük ihtimal sorunumun css ile ilgili olduğunu düşünüyorum:(

yaw arkadaşlar nolur birisi yardım etsin bari adminler felan görüyorsa bi yardımcı olsun delirecem :(

arkadaşlar ekran görüntüsüde verdim ufacık bir kodla olabilecek hissediyorum ancak bi türlü çözemiyorum kafayı yiyecem bişey değil programlama projesinden kalıp uniyi uzatcaz bitirme alamıyacam lütfen bilen birileri yardımcı olsun nolursunuz yaw :(

nuke'ta orayla ilgili bi tablo da problem var büyük ihtimal..
html kaynağından o kısma bak, sonra da o kısmın geçtiği dosyayı nuke dosylarından bul..
konu görüntüleme ile iligili olan dosyalarda olmalı

bulduktan sonra o tabloya width değeri vererek tablonun boyutunu sabitleştir

saol kardeş cvbın için dediğini yaptım ama bu seferde text box sabit kaldı yazı onun üstünde görünüp sağa doğru devam edip gitti gene :(

Geri