Acil yardım lütfen yardım edin

Konuskan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim forum siteme giriş yapamıyorum explorer de sunucu bulunamıyor hatası veriyor bunun nedeni nedir. Bİde ben forumun yedeğini almıştım ama sql sini, alamaşıstım başkabir hosta tekrar vb kursam bu yedekle geri açabilirmiyim.Ltfen yardım edin teşşekür ederim.

Hatta host firmasının cp sinde bulunan phpMyAdmin bile giriş yapamıyorum sunucu bulunamıyor hatası veriyor.

Konuskan' Alıntı:
Arkadaşlar benim forum siteme giriş yapamıyorum explorer de sunucu bulunamıyor hatası veriyor bunun nedeni nedir. Bİde ben forumun yedeğini almıştım ama sql sini, alamaşıstım başkabir hosta tekrar vb kursam bu yedekle geri açabilirmiyim.Ltfen yardım edin teşşekür ederim.

Hatta host firmasının cp sinde bulunan phpMyAdmin bile giriş yapamıyorum sunucu bulunamıyor hatası veriyor.

Hosting sağlayıcına danışman lazım vbulletin ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.. Belki lisans olmadığından dolayı hesabın kapanmıştır ama kucuk bir ihtimal :)

dostum şuanda düzeldi dun geceden beri giriş yapamıyordum. Bana bu yedek işini detaylı bir birbiçimde anlatabilirmisin ben başkabir hosta taşınmak istiyorum vb nin yedegi var ama bunu nasıl yeni hostuma aktaracagımı bilemiyorum daha önce sen sql sorgusu yapman lazım demiştin ama ben bunu başaramadım dostum lütfen bu konuda yardımcı ol teşekkür ederim.

Geri