acil yardım help meeee

asiiiii

New member
Reaction score
0
arkadaşlar firmamdaki tüm pclerde internete girmeye çalıştığımda serachportal diye bi siteye yönlendiriyo ewido kaspersky symantec adaware spyware terminator register mechanic vs bir yığın program denedi hiç biri sorunumu çözmedi böle bi problemle karşılaşan varmı yada önerilerileriniz varmı kafayı yemiş bi durumdayım serverımasda bulaşmış pcleri formatlayıp kurduğum anda gene bulaşıyo serverımı formatlayamıyorum üzerinde çok program var acil destek bekliyorum şimdiden sağolun :vur ya bu sorunu çözmeme yardımcı olacak kimse yok mu

hocam aynı sorun benimkinde de vardı

bunu bi dene

Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...

eğer o olmazsa bunu kur

http://www.download.com/SUPERAntiSpyware-Free-Edition/3000-8022_4-10523889.html

arkadaşım saol ama regedit den temizlemeyi falan denedim ayrıca açılış sayfasındada yapmıyo girmeye çalıştığım herhangi bi sayfada yazıyooo google a bile giremiyorum

biliyorum ama temizleyecek bişe bulamıyoprum zaten bende :vur

Server Üzerinde C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını aç içeriğindekileri kontrol et bana bulaşan spamle aynı sanırım dosya içindeki verileri kontrol et serachportal web adresinin bulunduğu satırı DİKKATLİCE sil problem ortadan kalkacaktır.... bendede aynısı oldu ben böyle düzelttim ....... kolay gele

teşekkürler coup söylediğini deneyecem inşallah ondandır genede arkadaşlar başka önerisi olan varsa bekliyorum

yok ya coup buda işe yaramadı yok öle bişe hostsun içinde ya kafayı çizdim bu ne ya 10 tane pc var sadece biri internete çıkıyooooooo

Geri