Acil Yardım HElp Mee

asiiiii

New member
Reaction score
0
arkadaşlar windows xp ve 2000 pcleri olan bi firmam var ve bu firmada ciddi bi trojan sorunu yaşıyorum sanırım 3 pc min ağ kablosunu takıcan ca firmadaki hiç bir pc internete girmiyooo pclerin giden gelen paketlerine baktığımda gidenlerin coştuğunu görüyorum symantec ewido spybot s&d spy swepeer vb. bir kaç program denedim çözüm olmadı ve pclerden birini formatlamam imkansız şuan çünkü yanımda sql yok bildiği iyibi program olan yada bu sorunu daha önce yaşamış olan arkadaş varmı varsa yardımınızı bekliyorum :vur

Kardeş en iyisi nod32 dir başkada antivirüs tanımam süpeerrrrrrrrrrrr bişey gerçekten ben hastası oldum ancak güncelleştirmeleri bi sorun gibi gözüküyor. onuda hergün güncel bir sitede listeli ve sıralı bir halde username i ve password u yazıyor. güncelleştir sonrada taramadan geçir. kaspersky felan bunların içi boş!!

İşte nod32 yi indirebilmen için yeni uploadlamış olduğum rapid ;)

http://rapidshare.com/files/22516038/NOD32_Antivirus_System_2.70.23.rar.html

Buda güncelleştirmelerin şifrelerinin günlük olarak yenilendiği site

http://www.volny.cz/esetnod32/

şifre felan sorarsa sifre:hackhell.com gece gece o kadar uğraş verdim emeğe saygı bi teşekkürü unutmassan sewinirim :D

<contractkiller bende sana teşekkür ederim emeğimizin değerini bi sen anladın şimdilik emeğe teşşekür edenlere saygım sonzudur:clap saol contract killer

şu anda denedim acele et en üstdeki key çalışır halde. ama bu güncelleştirme şifrelerinin ömürleri çok kısa

silver021' Alıntı:
<contractkiller bende sana teşekkür ederim emeğimizin değerini bi sen anladın şimdilik emeğe teşşekür edenlere saygım sonzudur:clap saol contract killer

şu anda denedim acele et en üstdeki key çalışır halde. ama bu güncelleştirme şifrelerinin ömürleri çok kısa
hakkaten ben de tesekkur ederim emege saygı

inşallah bu olur

şimdi denicem nod 32 yi inşallah bu iş yarar yoksa burada sabhçıyııım :( :vur

şimdi denicem nod 32 yi inşallah bu iş yarar yoksa burada sabhçıyııım :( :vur

arkadaşım be sana nod32 kötü demiyecem çok iyi virüs programı ama ağ kullanıyorsan sana kaspersky anti virüs prg öneririm şuan elimde bir link yok en kısa zamnada sorunuın çözülmezsr bulup gönderirim şünkü benimde bilgisayarlarımda ağbağlantısı olduğundan biliyorum. ama yanlız tekmakineyi değil hepsini tek tek taratman lazım hadi kolay gelsin :vur

arkadaşım be sana nod32 kötü demiyecem çok iyi virüs programı ama ağ kullanıyorsan sana kaspersky anti virüs prg öneririm şuan elimde bir link yok en kısa zamnada sorunuın çözülmezsr bulup gönderirim şünkü benimde bilgisayarlarımda ağbağlantısı olduğundan biliyorum. ama yanlız tekmakineyi değil hepsini tek tek taratman lazım hadi kolay gelsin :vur

Geri