Acil Yardım; Gizli Klasörlerim açılmıyo

amatorgenc

New member
Reaction score
0
acil yardım bekliyorum gizli dosyalarıma ulaşamıyorum

bu resimde gösterdiğim yolu deniyorum ama yinede olmuyor lütfen acil yardım

adszdno.jpg

Çözdüğü Sorunlar

* Autorun.vbs Hatası, C ve D sürücülerinde birlikte aç sorunu (autorun.*, bittorrent.exe, ...)

* Gizli Dosyaları ve Klasörleri Gösterememe Sorununun Çözümü (amvo.exe, kavo.exe, ...)

* C ve D sürücülerinin paylaşıma açılması (activexdebugger32.exe)

Güvenli Kipte açıyoruz bilgisayarımızı ve virüslü flash bellek veya diğer aygıtları açmıyoruz programı çalıştırıyoruz.Daha sonra o kendisi siliyo ve sorun tamamiyle yok oluyor.

http://www.zambir.com/anamur.rar

Klasörleri göremesen bile arattırabilirsin. Bu şekildede ulaşabilirsin.

Çözdüğü Sorunlar

* Autorun.vbs Hatası, C ve D sürücülerinde birlikte aç sorunu (autorun.*, bittorrent.exe, ...)

* Gizli Dosyaları ve Klasörleri Gösterememe Sorununun Çözümü (amvo.exe, kavo.exe, ...)

* C ve D sürücülerinin paylaşıma açılması (activexdebugger32.exe)

Güvenli Kipte açıyoruz bilgisayarımızı ve virüslü flash bellek veya diğer aygıtları açmıyoruz programı çalıştırıyoruz.Daha sonra o kendisi siliyo ve sorun tamamiyle yok oluyor.

http://www.zambir.com/anamur.rar

hocam flash belleğimdeki klasörlerime ulaşamıyorum çok önemli içeriği olan klasörler bunlar söylediğin şekilde yaparsam silinme vs. gibi birşey olmasın bide?

Ben anladım klasörlerin içeriğini ama hadi bozuntuya vermiyim. Ehuehueh. :D:D

Gelişine bir klasörünü özelliklerden gizli yap ve gizli dosya ve klasörleri göster seçiliyken görünüp görünmediğini söle. Görünmüyorsa tam tarama yap bütün pc ne ve Norman Malware Cleaner ile tarama yap.

Hala olmadıysa buraya yaz çözümler bitmiş değil. :D

Yardımlarınız için çook teşekkürler.. tüm tavsiyelerinizi denicem..

Ben anladım klasörlerin içeriğini ama hadi bozuntuya vermiyim. Ehuehueh. :D:D

Gelişine bir klasörünü özelliklerden gizli yap ve gizli dosya ve klasörleri göster seçiliyken görünüp görünmediğini söle. Görünmüyorsa tam tarama yap bütün pc ne ve Norman Malware Cleaner ile tarama yap.

Hala olmadıysa buraya yaz çözümler bitmiş değil. :D

vital ne anladığını anladım ama öyle değil bea daha mühim şeyler :D:D

Geri