acil yardım görev yöneticisi

dEaR

New member
Reaction score
0
S.a Arkadaşlar şu sorunuma bi yardım lütfen görev yöneticisini açmaya çalışıyorum yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmıştır yazısı cıkıyor bu problemi nasıl düzel tirim acil yardım ctr alt delete yapıyorum gene aynı yazı cıkıyor yardım

Bilgisayarının registry ayarlarıyla oynanmış benimde böyleydi benim bilgisayarı iyi bilen bi eniştem va o düzeltti fakat hangi registry ayarı olduğunu bilmiyorum

pc de virüs var genelde parite türü virüslerden olur benimde başıma gelmişti hiç boş yere onarmaya uğraşma çözümü çok ama hiç biri kalıcı bi çözüm vermiyor yapacağın iki şey var önce iyi bi antivirüs yükle virüs taraması yap ardından format atacaksın format atacaksam niye virüs taraması yapacağım diyeceksin ama kesin diğer sürücünede bulaşmıştır çok çabuk yayılan bi virüs exe leri mahvediyo sadece rarlı dosyalara zarar veremiyor bendeki bir haftada 1300 dosyaya bulaşmıtı
not : eğer virüs taraması yaptığında böyle bi virüse rastlamazsan format atmadan kurtarabilirsin yardımcı oluruz

dedın gıbı ilk iş format atmak oldu ama genede olmadı baya bı ugraştım virüse karşı etkılı tek program varmış oda key istıyor keyını bulamadım trojen remover dıye bır program artı kayıt defterıne bıle gıremıyorum şuan da regedit dıye bır kelıme yok dıyor yazınca

önce kayit defterini kopyalayalim sonra degisen ayara bakalim kayit defterini yeniden cd den yüklememiz lazim onun icin asagidaki islemi yapmalisin,
cd-rom a isletim CD Sini yerlestirdikden sonra komut modunda bilgisayari acip <(siyah ekran)ASAGIDAKI KOMUTU GIRECEKSIN
expand <CD-D>:\i386\regedit.ex_ %SystemRoot%\regedit.exe
D yerine Sendeki yerine ait harfi gir, yoruma göre devam edelim

görev yönetici ayari bu arada kayit defterinde söyle yapilmalidir.
baslat CALISTIR>regedit.exe>yönetici>ok
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System \DisableTaskMgr
deger (1) ise (0) Yapildikdan sonra ,,sorun giderilir,

önce kayit defterini kopyalayalim sonra degisen ayara bakalim kayit defterini yeniden cd den yüklememiz lazim onun icin asagidaki islemi yapmalisin,
cd-rom a isletim CD Sini yerlestirdikden sonra komut modunda bilgisayari acip <(siyah ekran)ASAGIDAKI KOMUTU GIRECEKSIN
expand <CD-D>:\i386\regedit.ex_ %SystemRoot%\regedit.exe
D yerine Sendeki yerine ait harfi gir, yoruma göre devam edelim

görev yönetici ayari bu arada kayit defterinde söyle yapilmalidir.
baslat CALISTIR>regedit.exe>yönetici>ok
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System \DisableTaskMgr
deger (1) ise (0) Yapildikdan sonra ,,sorun giderilir,

usta kayıt defterine giremiyorumki kopyalim onuda açmama izin vermiyor

usta kayıt defterine giremiyorumki kopyalim onuda açmama izin vermiyor

kayit defterine kopya yapmamiz lazim dedim ama ilk cümlede dikkat edersen bunun icin cd den windows/32 klasörüne kopyaladikdan sonra degeri kayit defterinden degismelisin,farkli anlasildim ..,
ozaman isi kisaca ad aware indirerek kontrol et,, olmadiysa anti trojan elite G-DATA boot cd tavsiyemdir,, CD den kopyalamak yenilemek demekdi,,
KAYIT DEFTERI düzenleyicisi asagidan indirebilirsin

Geri