acil yardım ederseniz çok sevinirim

seigneure

New member
Reaction score
0
arkadaşlar on dakikada bir karşıma mavi bir ekran çıkıyor ve ekrandaki rakamları veya harfleri yazmazsam bilgisayarı kapatacağını yazıyor.. XP orjinal değil acaba ondan dolayımı yapıyor.. ama bundan evvel facebook ta bir video seyretmek için bir dosya kur uyarısı çıktı ve kurdum...ardından o mavi ekran uyarısı gelmeye başladı..hatta bu mesajı yazarken yine çıktı ve yine ekrandaki rakam ve harfleri girmek zorunda kaldım...yardımcı olursanız çok sevinirim...

Görünen oki PC'yi solucanlar hasta etmiş.
Acil format gerekiyor...

antivirüs olmayan bir bilgisayara virüs bulaşmıssa pc ye sonradan yuklenen antivürüslerle malware lerle temizlemek zor iş. Format şart gibi.. Ama Sen yınede sistemi bi geri yuklemeyı dene.sonra dos ta ac nod32 smart security yı kur güncelle ve tarat. sonra nod u kaldır malware bytes i kur onunla tarat onu da kaldır dracula vvirüs temizleyici var onu kur sonra pc yı normalde baslat dene bakalım düzelcekmi ? zor bir ihtimal ama format atmak istemiyorsan dene. eğer dandik bir virüs yazılımı ise bu yapacaklarınla kurtarırsın. hadi Allah yardımcın olsun.

hadi yaw...yaw şu lanet videoyu açmasaydım olmicaktı demek...başka çaresi yok yani...lanet...yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

konunun yeri burası deil ama bunla alakalı olduu için yazıcam. Bir iki öneri..Antivirüssüz sakına nete dalmayın.,Artık virüsler her net sayfasında var dieebilirim.Mailinize gelen site linklerine ne linki olursa olsun tıklamayın.Bilmediğiniz mailleri açmayın.Bilmediğiniz net sayfalarına girmeyın ve en önemlisi pop blocker kullanın.

arkadaşlar on dakikada bir karşıma mavi bir ekran çıkıyor ve ekrandaki rakamları veya harfleri yazmazsam bilgisayarı kapatacağını yazıyor.. XP orjinal değil acaba ondan dolayımı yapıyor.. ama bundan evvel facebook ta bir video seyretmek için bir dosya kur uyarısı çıktı ve kurdum...ardından o mavi ekran uyarısı gelmeye başladı..hatta bu mesajı yazarken yine çıktı ve yine ekrandaki rakam ve harfleri girmek zorunda kaldım...yardımcı olursanız çok sevinirim...
sorununu sirasina göre cözelim
1-bilgisayarini f8 yapip güvenlik kipde acip/EN SON yüklenilen dosya microsoft ürünü ise SAHTE OLDUGUNUBUNDAN DOLAYI wga TESTINI GECEMEDIGI ICIN SORUN CIKARDI bu dosyayi tamemn sil / REGISTRY KAYITLARInda f3 yapip ayni ad la acilan pencerede arayip girdilerini sil.kapatip, ASAGIDAKI ISLEMLERE GEC;
2-bilgisayarina CcLEANER paorgamini kur, cerez ve gereKsiz dosyalari sil->%TEMP%
3-disk temizlemesi yap >%windir%\system32\cleanmgr.exe
4-bilgisayarini gecmis bir tarihe calisdigini bildiGin hatasiz bir zamana GERI AL >rstrui.exe
EN SON CÖZÜM
bilgisayarina burasi cok önemli hackhell forumda paylasdigim G-DATA TOLTAL CARE boot CD indirip bilgisayarini BU cd -den baslatip KURULU DIZINE SCAN YAPIP TÜM VIRÜS;TROJANvs.leri otomatik sil isaretledikden sonra BITMESINI BEKLEYIP: BILGISAYARINI yeniden baslat sorun cözülmediyse,
WGA crack diye BIR PAYLASIM paylasdigim windows etkinlestirme bölümünden indirip kurmalisin MICROSOFT DAN GÜVENLIK GÜNCELLEMElerini ve tüm bilesenlerle ilgili TANIMA LARI gecdikden sonra bilgisayarina iyi bir security mesela g -data 2010 +trial reset yine paylasdigim baska bir program bölümünden bulabilirsin, kurup scann yapabilirsin, tüm bu islemlerden sonra hala sorun düzelmediyse, ,yaz, devam edelim,

arkadaşlar yazmakta biraz geçkaldım özürdilerim...sorun tavsiyeleriniz sayesinde halloldu..çok teşekkürler

Geri