Acil Yardım Delircem Yoksa.

f3rit

New member
Reaction score
0
İyi günler ben ttnet e yeni abonelik aldım ve yanında kablosuz modem werdiler. ben bundan internete giriyorum ve 5 dk internet iyi 5 dk yok oluyor. bu WPA sisteminden dolayı olabilir die düşündüm ama onu kaldırıncada hiç giremiyorum. WPA durmadan şifre değiştirme sistemi gibi bişi galiba. bi ayarı falan mı war?

bişey fark ettim galiba msn hiç kapanmıo sadece explorerdan sayfaları açamıom ara ara.

arkadaşım sanırım modemin airties marka.. üzerinden 1.0.17 firmware yüklü geliyor ve bu sorunu oluşturuyor.. yapman gereken modemin cd sinden kendi programını kurmak sonra modemi kapatıp açmak modem kendine geldiği anda adsl hizme programını çalıştırıyorsun ve bilgi butonuna bastıktan sonra modemi yazılımını güncellemeye gel otomatik olarak güncelleycektir ve bu sorundan kurtulacaksın.. eğer program güncellemese www.airties.com adresinden sağ üst köşede tr yi seç, teknik destek menüsünden sürücü ve yazılıma gel. oradan rt-205 modeme gel ve ttnete ait olan sürümü indir. modem arayüzünden araçlardan firmware güncellemeye gel ve bu dosya ile güncelleme yap sorun kalmaycaktır...

kardeş çok saol anlatımın için ama o dediğini yaptım fakat bi 2-3 dk daha fazla nete girebilrim. ya işin ilginç yanı msn hiç kopmuyo hep hızlı. arada bi sayfalara girmio işte 15 dk da 5-10dk falan yani

Geri