acil yardım=(bilen yazsın lütfen)=

KAYNARCA13

New member
Reaction score
0
logitech bi ses sistemi dvd playera bağlanıomu acil yardım lütfennnn bilen warmı yada elektronikçi warmı:victory

İyide biz sana böyle nasıl yardım edeceğizki bari en azından sistemin modellerini yazda yardımcı olalalım..

içinden çıkan kablolar ve senin dvd playerin çıkışları varmı yani nasıl anlatayım babili...dvd nin arkasını bi incele olması gerekiyor bence...

x540 yada z4

ya şimdi dvd playerların arkasında bildiğiniz gb scart audio video girişleri war ses sistemindende bilgisayarın arkasına giren küçük giriş war ama bu girişi ek kablolarla birleştirip audio girişlerine bağlayabiliomuşuz oluomu die emin olmam lağzım bilen warmı=(((

DVD player ile ses sitemini birbirine bağlayamama gibi bi şansın yok zaten gerekli kablolar ile rahatça bağlayabilirsin...

ama ses siteminden kulaklık girişi gb bi kablo çıkıo dvd playerın arkasındada av girişleri war ek kablolar warmı öle???

dönüştürücü ara kablolar her yerde var uçlara iyice bak..uygun olan bir dönüştürücü kablo piyasada bol miktarda bulunur...
iyi eğlenceler

çok teşekür ederim yardım eden herkese gönül rahatlığıyla alabilirim artık sistemi ii geceler=)))

Geri