AciL Yardım ArkadaşLar Lütfen !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ab-ı Bâde Reng

New member
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar bundan bir kaç gün önce HH'de bi konu gördüm kuraklık, küresel ısınma vb. konulu bir paylasımdı.Şimdi onu bulursam ödevimi yapcam cok güzel bi ödev olcak bulamadım malesef.Hangi bölümde de olacagını bulamadım.

İlgili bölümü ve bulabilirseniz konuyu link verebilir misiniz ?
Valla bulur(sanız)sam cok güzel olacak lütfen yardım ödevi yarına yetiştirmem lazım :(

ArkadaşLar ödevi tamamLadım.Ancak şu cümleyi ingilizceye bir türlü çeviremedim =) Çevirecek olan var mı acaba ? :)

Televizyonlarda SUYU DUYARLI KULLAN uyarılardı vardı.Ancak hiç kimse bu uyarıları önemsemedi.Suyun sonsuza dek var olacağını sandık.Şimdi ise nehirler, göller kurudu yada kirlendi

Çalışın Araştırın Bulun Okuyun,Benim Gibi Veteriner Olup Ta Kahvehaneci Olmayın :)

USE WATER SENSITIVE television warning that no one would vardı.Ancak warnings will be there forever önemsemedi.Suyun the sandık.Şimdi rivers, lakes were dry or dirty

google translate ile bu kadar oluyor :lol:

ArkadaşLar ödevi tamamLadım.Ancak şu cümleyi ingilizceye bir türlü çeviremedim =) Çevirecek olan var mı acaba ? :)

Televizyonlarda SUYU DUYARLI KULLAN uyarılardı vardı.Ancak hiç kimse bu uyarıları önemsemedi.Suyun sonsuza dek var olacağını sandık.Şimdi ise nehirler, göller kurudu yada kirlendi

There was a warning which says use water responsibly in TVs.But nobody care about this warnings.We supposed the water is infinity.But now rivers and lakes are dried up or became dirty

ℓσя∂;4923182' Alıntı:
USE WATER SENSITIVE television warning that no one would vardı.Ancak warnings will be there forever önemsemedi.Suyun the sandık.Şimdi rivers, lakes were dry or dirty

google translate ile bu kadar oluyor :lol:

bende oradan çevirttim ama olmadı yinede saol :)

There was a warning which says use water responsibly in TVs.But nobody care about this warnings.We supposed the water is infinity.But now rivers and lakes are dried up or became dirty

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri