bilgisayarımda herşey normal çalışıyordu..akşam eve geldim açılışta bios ta bir hata veriyor tam hatırlamıyorum ama sanırım bios ayarları sıfırlandı gibi bir hataydı acaba bios pilimi bitti diye düşündüm kendi kendime sonra sıfırlanan ayarları tekrar eski haline getirdim yani varsayılanı yükledim sonra format attım windows tekrar kurdum fakat anakarta çakma olan ethernet kartını ve usb çıkışlarını görmüyor ne yaptıysam görmedi..sadece ethernet ve usb lerin yanma olasılıgı varmı acaba..
çünkü makinanın diğer işlevleri çalışıyor sorun yok..sadece bu ikisi çalışmıyor..
Aygıt yöneticisinde de görünmüyor bu ikisi anakartın driverler için kendi cd sini taktıgımda installer önceden 6-7 sıra çıkıyordu şimdi ise sadece 3 sıra
sizce sorun ne olabilir??bişeyler yanmış olabilirmi yada bu sorunu aşabilirmiyim..
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
çünkü makinanın diğer işlevleri çalışıyor sorun yok..sadece bu ikisi çalışmıyor..
Aygıt yöneticisinde de görünmüyor bu ikisi anakartın driverler için kendi cd sini taktıgımda installer önceden 6-7 sıra çıkıyordu şimdi ise sadece 3 sıra
sizce sorun ne olabilir??bişeyler yanmış olabilirmi yada bu sorunu aşabilirmiyim..
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..