Acil DVD Yardım !

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdi ben de lost un dvdleri var altyazılı..Ben izledim dvdleri yani altyazılıydı fakat arkadaşlarıam verdiğimde altyazılı değil diolar nasıl oluyor bu :saskin..bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinicem..

orijinal dvd de altyazıyı menuden seçiosun ya da yazısız izliosun. arkadaslarının kullandıgı programda dvd nin menusu tam olaraK açılmamıstır bence.
eger öleyse, altyazı indirip ekleyebilirler.

ben öle yapmıstım :saskin

normal dvd player de izlemek için(yani tv + dvd) filme altyazıyı gömmek lazım ki bunlar çok uzun işleridir tavsiye etmem!! eğer pcde izleyemiyorsa !!!! sen dvd ye çekerken altyazı dosyasını (srt uzantılı) atmamışsındır kesin)))) kısaca toplayacak olursam:
pc izliceksiniz: en iyi media player oynatıcısı K-lite codec tir....bu programı hackhellden bulursun!! altyazıyı dvdye atmayı unutma...

tvde izlicekseniz: bunu yapamk çok uzun iki program lazım en azından ve 5 6 saatte altyazıyı filme gömer sende o versiyonu dvdye çekersin!! öyle normal tvde izleyebilirsin ancak!!!

ki pc yoksa illa da ben altyazıyı filme gömüp tv de öyle izlicem diyorsan handikaplar seni bekler !!

1- ses görüntü senkronizasyonu(ses daha önce gelir görüntü sonra)

2 - altyazı ses senkronizasyonu ( altyazı sonradan gelir filme uymaz)

bunlar baya zahmetli işlerdir....ve baya zaman alan işlerdir.....uğraşılmaz......

birde son olarak sendeki dvdler orjinal mi değil mi? sorusu ?? yani orjinalse çalışması için arkadaşların dediği gibi menüden seçersin sorun hallolur ..eğer bir başkasından (yani internetten indirildiyse ) dediğim aşamalar yapılırsa ancak tv + dvd 'den izlersiniz.....yoksa formatlar ayrı...bilmem anlatabildim mi?

Geri