Acil Durum

GANDALF383

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle herkezden adminden mod dan özür dilerim nerye konu açacagımı bilmiyorum çok acil lütfen silmeyin yada taşıyın.
konu
benim bi abi var almanyalaı yabancı müslüman olmak istio işte ii bir insan 8 senedir birlikte yaşadığı bi kız var. bunu en iyi arkadaşı ve benimde tanıdığım patience diye bi satanist msnden beynini yıkadı para göndermiş 900 euro kızı bulgaristana çagırmış ve kızı ainlerde kötü şelerde kullanmışlar abimde o kadar çok seviyoki kızı onu pislik herifden kurtarmak istiyo kız adamın yanına gitti 15 gün sora geldi şimdide abimle konuşmuyo zaman istemiş konuşcak ama
patience pis herif msn den bunla hep irtibat halinde satanistce şeler allah aşkına ramazan ayı şu patience in msn i de veriim hackleyin en büyük hack i ona yapın lütfennn işlemcisini yakın olay dogrudur inanmayan olursa kızla patience in konuşmaları yollarım abim her gün ağlıyo yardım edin dua edicem bida yardım istemicem hackhellden tek istediim bu tek bildiim girdiğim hackhell var lütfnn msni aşagı verimmi yada nası veriim patience in msn i bi kerelik msn i versem olurmu acil de
yoksa kızı satanist yapcak zor tutyom kendimi :mad: :mad:

mail hack çok zor iş ama özelden bi yolla bakalım adresini :eek:

böle konu olmaz aslında da olayı okuyunca üzüldüm ;)

sagol ben sana yolliim abi girsin msn e aliim adresi sana atarım çok sagol tekrardan.

fletchden aliim bişey yapabılırmıım bılmıom ama..

abi hackleye bildinizmi bi haber verbilirmisiniz sizide işinzden alıkoymiim ama.

KArdeş bildiğin butun bilgileri ozelden gonderirsen yardımcı olmaya çalısırım ama karşımdakının uyanıklıgına bağlı ama şansımı senın ıcın denerım

Geri