acil..bilgisayarım gizli dosyaları göstermiyor..

nitromania

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarım gizli dosyaları göstermiyor yaw..napçaz...bana şu an lazım olan resimeler belgeler falan var..ama klasör seçeneklerinden "gizli dosyaları göster" desem bile göstermiyor..menü tekrar açtığım da "gösterilmesin" şıkkının hala işaretli olduğunu görüyorum..sebebi - tedavisi nasıl ola ki..!?
şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım sen o gizli dosyaların hangi dizin içerisinde olduğunu biliyorsan buraya yazar mısın?

D://BELGELERİM/üni
ya arama yaptırsak görüyoruz da normalde niye görünmüo..ben oraya takıldım..
klasör seçeneklerinden GÖSTER diyoruz ama pencereyi kapatınca aynı tas aynı hamam..

Başlat/çalıştır/cmd yaz.
Dos ekranı açılacak aşağıdaki örnekte ben D'de belgelerimm adında açtığım bir klasöre ulaşıp onun içindeki uni adlı dosyayı görünür yapmayı gösterdim.

71gwehf.jpg

Bu işlem sonrası artık görünür hale gelecektir.

teşekkürler..sağolasın..

Kardeş bilgisayarına virus girmiş. Aynı dert bende de vardı. O sorun devam eder, ben çok araştırdım ama formattan başka çözüm yolu yok gibi. Flash diskten gelen bir virus

hiç şekilde başka yolu yokmudur acabaya format atmak istemiyorumda yukarıdakinide denedim olmadı bendekide muhtemelen virüsten kaynaklanıyor onu silmenin bi yolu yokmu en azından bi kaç program kullandım silemediler

Geri