fatih1980
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar insalar için çok faydalı bir uygulama olacağına inandığım kandurubu ve firma rehberi uygulaması yapmaya çalıştım ama yapmak istediğim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. bu adresde Buraya tıklarsanız göreceksiniz reklam olmasın diye yazmıyorum Arama bölümünde vatandaşların kolay kullanabilmesi için sol taraftaki arama bölümündeki kan gurubuna göre ara işaretlendiğinde yukarıdaki kutucukta kan guruplarının otamatik gelmesini istiyorum.
Peki anlatıyorum, sol taraftaki arama butonundan hangisini seçersen üsteki kutucuğa ne yazarsan o sütünda arama yapıyor yani eğer isime göre ara radio butona tıklarsan üstteki kutucuğa ne yazarsan isim sütünunda arama yapıyor. Soy isim dersen soy isimde. Kan grubu dersende kan grubunda arama yapıyor. Ben istediğim ise kan gurubu radio butonuna basıldığında üst kutucuğun içine kan guruplarının çıkması. Bana yardım edebilecek yokmu?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Yardım edene benden bol rep.
Buda değişmesini istediğim rehber Burada
Peki anlatıyorum, sol taraftaki arama butonundan hangisini seçersen üsteki kutucuğa ne yazarsan o sütünda arama yapıyor yani eğer isime göre ara radio butona tıklarsan üstteki kutucuğa ne yazarsan isim sütünunda arama yapıyor. Soy isim dersen soy isimde. Kan grubu dersende kan grubunda arama yapıyor. Ben istediğim ise kan gurubu radio butonuna basıldığında üst kutucuğun içine kan guruplarının çıkması. Bana yardım edebilecek yokmu?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Yardım edene benden bol rep.
Buda değişmesini istediğim rehber Burada