Acil! Acil! Acil! Lütfen Yardım Edin

djahmethan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce yeni dvd rw aldım . Dvd rw da sorun yok düzgün çalışıyor. Bilgisyara format atacam ama xp cd si orjinal olduğu halde cd önyükleme ekranı gelmiyor ve format atamıyorum . ama normalde cd yi okuyor . Eski cd romum da format atıyodum ama bunda atamıyorum pc çok yavaşladı çok acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ßios AyarLaRINDaN CdDEN ßaŞLaTMaYI EtkinLeştirdinmi ?

ön yükleme için bir tuşa basın yazısıda mı gelmiyor

hayır arkadaşlar cd den önyükleme ekranı gelmiyor . bios ayarlarına da baktım ama değişen bişey yok .

Pc açıLırKen DeL Tuşuna Bas Ordan Adventure başLıklı bi ayar gurubu var oraya qir First Boots'u CD-Rw Weya DWD-Rw oLaraK GösteR....Önyükleme Ekranı Çıkar.....Kolay qeLsin

arkadaşlar dediklerinize baktım ama değişen bişey yok yine aynı . bios ayarlarına baktım dedikleriniz var zaten

başka bi yoldan format atabilirmiyiz biliyorsanız??

dostum pc de dvd rw ile birlikte ikinci cd rom ya da cd rw bağlı mı?
BAzen ikitane bağlı olduğu durumlarda master slave den kaynaklanan hatalar olabiliyo..
ALdığın dvd sata girişli mi?eski cd rom yada cd writer ın bağlantısı nasıld?

arkadaş bide bunu dene format atmadan yap kolay gelsin .Başlat>Çalıştır'a girdikten sonra ekrana gelen ufak pencereye sfc /scannow komutunu yazın ve cdroma XP cd nizi takın ve tamamı tıklayın. Dosyalarınız ve sürücüleriniz hatalara karşı taranıp düzeltilsin. deneyin kolay gelsin.

Geri