acer ve electroworld beni delirtecek

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
3 ay önce almıştım acer 5731g laptopu taa aldığım gün demiştim bu laptopda sorun var aldığımın 5. günü batarya tuşu içine kaçmış olup hala şüpheliydim bu laptop sıfırmı
bazı yerlerde şişiklik klavye tuşlarında basmama ekranda çizik ve klavye açma yerlerinde açılma izleri vardı hatta vidalarda bile iz vardı hatta kasanın bazı yerleri hafif açık duruyordu geri götürdüğümüzde servise verelim ücretiyle onarım yapılsın dediler vermedik aradan 3 ay geçti şimdi ise bi kaç hafta önce ekranını değiştirttik işin ilginci kendi ekranı led lcd olması lazımken düz lcd miş neyse biz samsung led hd lcd taktırdık ama daha ilginci kapağın içinde ki parçaların yeri değişik bazıları yerinde bile değil ayrıca eski lcd ekranın arkasında türkçe yazılar vardı şimdi kullanıyorum geçen gün çöktü geri açıldı ısınma ve hdd ses çıkarıyor geri götürsem dava açsam 20 den fazla sorunu var çok pişmanim electroworld
neler yapabilirim lütfen yardım edin

yok kasada parayı ödedik gittiler açtılar kurulumunu yaptılar bize gösterip kutuya koydular şu andan itibaren geri alınamaz deidler :D

Dava açmadan önce ŞikayetVar.Com'a girerek şöyle çok sert kusursuz bir şikayet yaz. Bahsi geçen firmayı dava etmeyi düşündüğünü falanda yaz. Sonra site okurlarını gaza getirici olarak kimse elektroworld'den bi şey almasın şöyle kötüler böyle kötüler gibi bi kaç cümle sarf et. Ki bunlarda yalan değil zaten. Emin ol firma sana dönüş yapacaktır. Daha sonra tüketici haklarıyla ilgili bir araştırma yap. Gerekirse ilk önce oraya şikayet et.. En son dava yolunu bırak, çünkü gereğinden uzun sürebilir.

Sikayetvar.Com'dan ElektroWorld ile ilgili bir Laptop şikayeti ve firmanın cevabı aşağıda..

ELEKTROWORLD Teknik Destek İnanılmaz Zayıf!
Elektroworld'den dizüstü bilgisayar aldım ve bozulduğunda sorun yaşamayayım, gücüm parama yetsin diyerek süper destek paket ide eklettim. Bilgisayar bozuldu ve kullanıcı hatası denildi. Tamam dedik olabilir. O zaman bunun tamirini yapabilir misiniz dedik.(parasıyla) Tabii ki dediler ne demek, Elektroworld demek destek demek, bu bizim işimiz. 3.5 ay oldu hala yapılacak ve teslim edilecek. Doğa ananın 9 ayda çocuk yapabildiğini düşünürsek daha 5.5 ay süreleri var diye düşünüyorum.

Elektroworld'ün Cevabı

Sayın Yetkili,

Öncelikle müşterimizin görüşlerini bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Mağazalarımızda satışı gerçekleştirilen ürünlerin satış sonrası hizmetleri, ürünün distribütörü veya üreticisi tarafından belirlenen yetkili servisler tarafından verilmektedir. Müşteri memnuniyetine verilen önem, Electro World hizmet anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu sebeple müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına servis hizmetleri konusunda operasyonel destek sağlamaya çalışmaktayız. Ancak ürün ile ilgili değerlendirmeler yetkili servislerin kararları doğrultusunda yapılabilmektedir.

Müşterimizin ürünü mağazamız aracılığıyla yetkili servise gönderilmek üzere teslim alınarak yetkili servisine gönderilmiştir.

Üründe yapılan incelemeler sonrasında ürünün garanti dışı kaldığı tespit edilmiştir. Bu sebeple ürün onarımı ücret mukabilinde yapılabilmektedir. Müşterimize belirttiğimiz onarım bedelini ödemesi durumunda ürünün onarım işlemleri tamamlanacaktır.Yetkili servise ödeme tamamlanmadığı için ürün çıkışı yapılmamaktadır.

Konuyu bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.

ELECTRO WORLD
Müşteri İlişkileri Yönetimi
0212 318 0 999

Geri