acer aspire 5052 için acil yardım

mustafcon

New member
Reaction score
0
arkadaslar bende acer marka bılglısyarım var ozellıklerı
amd turion 64 mobile technology mk38
80 bg hdd
512mb ddr2

sımdı sorunum su ılk once bılgısyarada vista home basıc yukluydu ben bunu windows xp ye cevıttırdım ama wireless lan baglantısı olmadı sonra ben kendım vista home premium yukledım yuklerkende tek bolum olarak yukledım ama c surucusu 66gb olarak gosterıyor
normalde 80 gb olan hdd nasıl oluyoda 66gb ta dusuyo anlayamadım

sonra tekrar ben kenmdım xp yuklemeye calıstım olmatı cunkı vısta benı cok yavaslatıyorr

bırde su sorum var xp de wireless baglantı yapamıyorum xp ye cevıttırırım ama kablosuz baglantı kuramam dıye yaptırmıyorum bana bu konuda yardımcı olursanz cok sevınırımm
sımdıden ellerınıze saglıkk

bana bu konuda yardım edecek kımse yokmu

yokmu yardımcı olacak bır i acaba

wireless ın xp driverini yüklerseniz sorun kalmayacaktır. Acer ın kendi sitesinden bulabilirsiniz. Bulamazsanız yazın yardım edeceğim

acer ın kendı sıtesınden drıver ı yuklememe ragmen sorun ortadan kalkmadı
yardımcı olabılecek varmı:

kardeş mrb, öncelikle ram yükseltmesi yapman gerek. Acer'in kendi sitesinde sürücüler var baktım. Kolay gelsin. Eğer Kayseri'ye yolun düşürse halledeyim :)

66GB olması harddiskte ayrıca sürücü yüklü olduğundandır sanırım sen format atarken bölümleri gösterdiğinde o görünmeyen bölümüde görmüş olman lazım,
Ayrıca bu linkteki pdf sayfasına bir bak istersen tekrar kurmadan önce eskisini de kaldır, ayrıca bazı modellerde laptoplarda bölgeden bölgeye parça falan değişebiliyor örneğin 2-3 çeşit lan desteği verebilir kendi laptop unda hangi bileşenler yüklü olduğunu daha rahat görebilmen için ise Everest programını kullanmanı tavsiye ederim verdiğim linkten analizi kontrol ederek indirmen daha isabetli olacaktır

http://www.acerpanam.com/synapse/forms/AcerDrivers/Aspire 5050.pdf?CFID=339157&CFTOKEN=65035089

Kolay gelsin :D

bazen o markanın sitesinden indirdigin dirverler da işe yarayamayabilir. benim asus laptopumda öle sorun olmustu siteden indirdigim de olmamıstı.google dan web de aradan bul demiştim anca halledebilmiştim.(ugrastırdı da bi okadar) tekrar ugrasmıyımda diye de image aldım. halledersen image ini almanı tavsiye ederim. kolay gelsin

Geri