acer aspire 4710G xp driverları

kapadokia

New member
Reaction score
0
arkadaslar bir ay once acer aspire 4710G laptop aldım ısletım sıstemı vista ama ben vistayı hic sevmiyorum ve bilgisayı yavaslattıgına inanıyorum o yüzden xp ye cevirmek istiyorum ama driverları bulamıyorum lutfen yardım edermısınız

acer aspire 4710G xp driverları lutfen yardım :help:(

kardeş valla bende yeni laptop aldım msı ın driver cd sine bak onun içinde xp driveri de olması lazım ama sana tavsiyem hiç geçme ben yaptım dedini ama dahada yavaşladı orjinallini bozma temiz kurulum olmuo sonra bence tabii

pardon yanlış yazdım msı aldım benim cd de var sen driver cd sine bak dicektim

bilmiyorum ya pc bı afallıyo vistada aslında ozellikleride ıyı ama kasma yapıyo xp ye donmek istiyorum

ama işte bu 4710 un ben 4710G nin driverlarını arıyorum arkadasım

dostum indirip denedinmi? Çünkü bendeki extensa bilgisayarın içinden çıkan vista sürücü cd de bir üst modelin ismide yazıyordu yani 4710 yada 4710G sürücülerin uyma ihtimali var denemekten zarar gelmez

xp ye çevirdim bazı driverlar uydu digerlerinide buldum zaten tskler dostum ama simdiki sorunda pc yi şarjdan çıkarınca internet bi anda gidiyor 3 4 saniye sonra geri geliyor ama download yaparken çok sorun oluyor bunu gidermenin bir yolu varmı?

üzgünüm dostum bu konuda pek bi bilgim yok

xp ye çevirdim bazı driverlar uydu digerlerinide buldum zaten tskler dostum ama simdiki sorunda pc yi şarjdan çıkarınca internet bi anda gidiyor 3 4 saniye sonra geri geliyor ama download yaparken çok sorun oluyor bunu gidermenin bir yolu varmı?

Dostum bende de acer aspire 4710G var.daha sıfır 1 hafta oldu alalı.Bende de vista vardı.kaldırdım xp sp2 kurdum bütün driverlarını kurdum ama wireless kurulmuyor.senin kurduğun wireless driver i sorunsuz çalışıyor ise bi yere upload edip link verenilirmisin.

Geri