Acele Etme Kızım

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Anne Ve Kızları

Karli bir kis gunu genc bir adam dagda mahsur kalmis soguktan ve acliktan olmek uzereyken bir isik gormus, isik bir evden geliyormus. Neyse adam evin kapisini calmis, kapiyi yaslica bir kadin acmis adami iceri almis, adam acim susuzum filan derken neyse adamin karnini doyurmus yatarken yasli kadin iki kizini cagirmis, adama tanitmis,

bak demis bu buyuk kizim gecen yil dul kaldi, bu kucuk kizim halen bekar. Biz bu evde ucumuz yasariz... adam bir bakmis hepsi birbirinden guzel ama yani ayip olacak neyse aksam olunca yatmaya karar vermisler, ama kadin fazla yatagimiz ve odamiz yok demis biz kizlarla beraber yatariz sende yerde yatasin demis adama.... adam kabul etmis ve hepsi ayni odada yatmislar.... biraz zaman gecince adamin aklina tabi malum aktivite gelmis ama nasil olur hepsi beraber uyuyorlar diye sesini cikaramamis.... biraz daha zaman gecince, dul kiz baslamis sayiklamaya:
-dula gel, dula gel diye adam dayanamamis tabi hemen cikmis yataga dula sokulmus,biraz takildiktan sonra bekar kiz baslamis konusmaya:
-bolu birak dara gel, bolu birak dara gel..
adam mutlu bir sekilde kiza yonelmis ama arada anne yatmakta.... adam tam gecerken kadinin ustunden kadin baslamis sayiklamaya..

-b.k yeme siradan gel, b.k yeme sıradan gel..
--------------------------------------------------------
Ayşe

Bırgun aysenın anesi ayşeden bakala gıdıp ekmek alamasını ıstedi aysde gıtmıs... Yolda top oynayan cocuk ların yanına gıtmıs seyrdıyordddu. bırden top ağacın ustune gıtmıs veAli de ayseden toppu getırmesini istedı ve sana parada verecegız 100 bın lira dedıler ayse gıt mıs getırmış onlara vermis ve bakkaldan gelıp eve gııtı. anesıne ane bak ali bana 100 lira verdi... neden verdi kızım topları agaca cıktı bende getırdım bana verdıler.. Anesi de benim salak kızım kilotuna bakmıslar kesın onalar.. aysede pışıııkk bende o göz varmı ane kilotumu çıkarmıstım oyle çıktım agaca........?????
Acele Etme Kızım

Uçak New York'a yaklaşırken iki pilot konuşmaktadırlar. Ne var ki mikrofon açık kalmıştır ve konuşulanlar bütün yolcularca dinlenmektedir.
- New York'a iner inmez, önce ılık bir banyo yapacağım. Sonra buzlu bir duble viski içeceğim, sonra da o sarışın saçlı, uzun bacaklı hostesle...
Bunları duyan sarışın saçlı uzun bacaklı hostes hemen pilot kabinine doğru koşmaya başlar. Yaşlı bir yolcu, hostesin yolunu keser:
- Acele etme kızım. Bırak da rahat rahat viskisini içsin.
Küçük Oyun

Bir kadın kocasının kendisini hiç kıskanmadığını düşünür ve bir oyun oynamaya karar verir.Eşini arar ve ''Canım kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktora gideceğim'' der. Eşi de ''Tamam bitanem'' der.Kadın bir iki saat sonra tekrar arar ''Canım işim uzun sürecek beni bu gece bekleme'' der. Adam ''Tamam canım'' der.Ertesi gün kadın eşini arar ''Canım biz doktor beyle Antalya'dayız sahilde şezlonga uzandık denizi seyrediyoruz'' der.Adam ''Peki ''der.Aradan birkaç saat geçer kadın tekrar kocasını arar ''Canım şu anda üzerimde ne var ne yok(sütyen,külot vs.) herşeyimi çıkardım BACAKLARIMI GÜNEŞE DOĞRU AÇTIM'' der. Adam gayet sakin''Peki karıcım''der.Kadın artık dayanamaz ''Beni hiç mi kıskanmadın?''Neden kızmıyorsun?''Adam gayet sakin cevap verir ''Bitanem hiç duymadın mı?Ne derler?GÜNEŞ GİREN EVE DOKTOR GİREMEEEEZ''
-----------------------------------------------------------
Öpücük

Bir Yüzbaşı ile emir eri bir trende yolculuk ediyorlar. Aynı kompartmanda çok alımlı bir kız ile annesi de var. Başka kimse yok. Bu iki grup birbirlerini tanımasa da yolculuk sırasında tanışırız diye çok yakın oturmuşlar. Derken tren bir tünele giriyor, ortalık kararıyor. Bir öpücük sesi ve ardından -şırraaak- çok şiddetli bir şamar sesi duyuluyor. Tren tünelden çıkıyor. Herkes şaşkın ne oldu diye birbirine bakıyor.
Genç kız düşünüyor; (Benim yerime annemi öperlerse, işte böyle şamarı yerler..)
Kızın annesi düşünüyor; (Helal benim kıza, öpüldü ama, hemen şamarı yapıştırdı..)
Yuzbaşı düşünüyor; (Ulan asker kızı öptü, şamarı ben yedim...)
Asker gülümsüyor; (İntikamımı aldım daa. Havaya bir öpücük yüzbaşıya bir şamar!!)
------------------------------------------------------------
Deli Hastanesi

temel bir gün bir deli hastanesine gider ve herkese derki ben aranızdan üç deli seçip soru sorucam ve dogru söylerlerse onları çıkarıcam der. sonra birinci deliye sorar 3x3 kac der oda cumartesi der ikinci deliye sorar 3x3 kac der oda 30888 der sıra üçüncü deliye gelir dereki 3x3 kaç der delide 9 der nerden buldun der 30888 cumartesiyi çıkardım orataya bu çıktı der
------------------------------------------------------------
5 ALDIM

Bir Ozanın sınav günüydü ve hepsinden 1 almıştı . Eve gittiginde annesi sordu kac aldın oglum.
5 aldım annecigim yalan söylersin belki kağıdını
getirirmisin . Ozan içinden şimdi yandık dedi.
Annesine götürdü ee hepsinden 1 almışın
Ozan
anne matematik 1
türkçe 1
müzik 1
fen 1
sosyal 1
hepsini toplarsak etti 5
sınav dan 5 aldım

Verilenler varsa kusura bakmayın bir demet yapmak istedim .

Geri