Acele Edin ve Defolup Gidin…

harbikiz

New member
Reaction score
0
ACELE EDİN VE DEFOLUP GİDİN…

20 Haziran 2010 Yine terör, yine şehitler, yine nutuklar…
Herkes terör uzmanı! Ne kadar da terör uzmanı var bu ülkede!.
İki kişiyi sorgulamamış profesör ünvanlısı, gazetecisi ahkam kesiyor… İncir çekirdeğini doldurmayan, kırıntı bilgilerle kamuoyunu yanıltıcı açıklamalar yapıyor..
Bakın; Terörle iç içe yaşayan, nutuk uzmanı yöneticilere sahip, illizyonist toplum olduk.
Beleşçi toplum olduk…
Palavracı toplum olduk…
Hayallerle gerçekleri karıştıran toplum olduk…
Yalancı toplum olduk….
Karamsar toplum olduk…
Herkesten herşeyden kuşku duyan toplum olduk
Geleceğe umutla bakma duygularını kaybeden toplum olduk..
Evet geçmiş yılların tortusu ile 8 yıllık AKP iktidarında Bizi biz yapan yüksek değerlerimizi alay konusu eden toplum olduk..
Ülkemiz insanını paranoyak hale getirdiler. Her yerde acaba soruları uçuşuyor. Kendimizden bile korkar duruma geldik. Peki neden?
Okumayan, araştırmayan, incelemeyen ünvanlı meslekli bir toplum olma yönünde hızla gidiyoruz.
Gençler, mühendis olmak, doktor olmak, öğretmen olmak ve daha nice kutsal meslekleri tercih etmek yerine, paraların su gibi aktığı yerlerde olmayı tercih ediyorlar.
Enerjilerini çabuk para kazanabilmenin, ışıltılı gecelerde bir an önce yer alabilmenin hesabını yaparak harcıyorlar. Magazin dünyasında yer almak, Amerika’da (Ne varsa oralarda) yer yurt sahibi olmak için çabalıyorlar.
Oysa; gençler enerjileri doğru kullanıldıkça amacı hedefi varsa ülkelerine sahip çıkar..
19 yaşındaki bir çocuk milyonlarca dolar alırken, ben neden okuyayım diyen gençlik yok mu etrafınızda? Hemen hemen her tv kanalında şarkı söyleyen gençler yok mu?
Para ve şöhret hırsı gençlerimizi ele geçiriyor.
Bilgi ve ilim gittikçe kayboluyor.
Ya kendimize çeki düzen vereceğiz ya da bu ülkeyi ellerimizle düşmanlarımıza vereceğiz.
Bakın aşağıdaki söylev, İngiltere’de geçmiştir.. Sözleri sarf eden kişi, 1653 senesinin 20 Nisan günü, meclis çatısı altında kükreyerek nutuk atan General Oliver Cromwell isimli, sadece ülkesinin çıkarlarını kollayan yurtsever bir generaldi..
…Ve bu nutuk tarihi şekillendiren 50 söylevden biri sayılıyor.
‘Oturumunuzu sonlandırmaya geldim,
Meclisi yaptığınız her icraat ile kirletmenize ve şerefsizleştirmenize artık kalıcı bir son vermeye geldim,
Siz ki fitneci, fesatçı, meclis üyeleri, siz ki iyi bir hükümet olmak dışındaki her şey!!
Kiralık sefil yaratıklar, zavallılar, ülkenizi en küçük şahsi çıkar adına satılığa çıkaranlar, birkaç kuruş için Tanrı’ya ihanet edenler, içinizde bir parça da olsun erdem kalmadı mı?
Bir parça vicdan da mı yok?
Atım kadar bile dindar değilsiniz!
Altın sizin yeni Tanrınız olmuş!
Satılığa çıkarmadığınız bir değer de kalmadı..
Ulusunuz adına iyi bir şey düşünemez misiniz?
Sizi çıkarcı sürüsü, bulunduğunuz bu kutsal meclisi, o varlığınızla kirletiyorsunuz!
Tanrının kutsadığı bu meclisi, ahlak yoksunu davranışlarınızla hırsızların ini haline çevirdiniz!
Halkın size verdiği yetkiyi kötüye kullandınız.
Siz ki, halkın umutsuz dertlerine çare olmalıydınız. Kendiniz halka en büyük dert kaynağı oldunuz!
Ama ülkeniz beni asırlardan beri temizlenmemiş bu ahırı temizlemeye çağırdı!
Ve bu gücü de bana Tanrı verdi.
Bu şeytan ocağını yönetmeye geldim.
Vay halinize!
Şimdi derhal defolun!!!
Acele edin rüşvetin köleleri!
Acele edin, gidin!
Süslü saltanat eşyalarınızı alın ve defolup gidin!..
1653 yılının İngilteresi ve 2010 yılının Türkiyesi! Bu söylev; ne kadar da uyuyor!
Günün Sözü: Neden mutlu olduğunu düşün. Bilgisiz mutluluğun geçici olduğunu anlarsın.
H. Prof.dr.Nurullah AYDIN

kaynak

Bende pkk ya söylendi sanmıştım öyle ya kemalist geçinenlere göre ev sahibi suçlu hırsız haklı :)) sizin pkkla bir derdiniz yok hatta akpye saldırmak için yaptığı eylemleri kendi lehinize kullanıyorsunuz
genede gönül isterdiki çıkıp direk pkk ya bdp ye bir kelime edecek cesaretiniz olsun ... yazıklar olsun!

Pkk vudrukca bizim ergenekoncu bülbüller in sesi daha bir gür çıkmaa başladı.

nedense terör anayasa paketi ve israile karşı duruşun ardından iyice azmaya başladı

gerçi bu ergenekoncu çetelerin pkk nin ve israil şeytan üçlüsünün AKP yi bitirmek için yaptıkları planların bir sonucudur

üçününde ortak düşmanı AKP hükümetidir.

taktikleri ii adamların kendilerinin sebep oldukları herseyi baskasının uzerine yukluolar.yaznın ilk bolumunda yazdıklarına katılmamk elde diil ama bunlara sebep olan akp diil kendileri.bugun medyanın buyuk cogunlugunun kime hizmet ettigi belli.halkı o yonde yonlendiriolar sora cıkıp sucu hukumete atıolar.alttan alta eylemler yapıolar cıkıp sucu hukumete atıolar.yemioz artık haberiniz olsun.

anlamak istemiyorlar işlerine geliyor...pkk AKP yi yıpratmaya calısıyor !! sanki terör yeni cıkmıs gibi..
Bazıları da Planın parcası olarak bunlara hizmet ediyor ... ama başarılı olamayacaklar ...
bi düşünün bunlar niye kudurdu birileri kuyruklarına basıyor olabilir dmi !??

Her başarılı yönetimin sabotesidir terör.Hatırlatırım 94'te Özal'ın bıraktığı ülkeyi tekrar parçalamak için de artmıştı bu lanet olaylar...

Size ufak bir örnekle açıklayayım.

Sınavdan 100 aldığınızda bir arkadaşınızın daha sonraki sınav için kitabınızı saklaması gibi...

Hadi seçime nidaları atmıyorsun...

Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulurken veya kurulduktan sonra yıkılsın veya medeniyet yolunda ilerlemesin diye her zaman için kullanılan en gözde yıpratma araçları

''DİN'' ve ''ETNİK KÖKEN''

olmuştur.

Bunu kullanan devletleri herkes bilmektedir. Çıkarcı avrupa devletleri ve onlardan koparak oluşmuş Amerika.

Bu durum değişmediği sürece bilinçli ve ülkesini, devletini, gerçekten seven, bencil hesaplara, pazarlıklara bulaşmayan gerçek vatan evlatları, dinden uzaklaşmış fakat din gibi algılanan davranışları ve etnik kökene dayalı zarar veren, bilindik davranışları aynı ölçüde eleştiriyor.

Bir konuda görev almış insanlar eğer işinin ehli değil ise, yüzüne gözüne bulaştırmaya başlıyorsa, şartlar zorlaşıyorsa, paranoya denilen taployu sergilemeye başlar.

Örnekleri de akp açıklamaları üzerinden yapayım;

İsrailin davranışlarını Türkiyeye karşı yapılmış değilde Yükselen ve başarılı olan akp nin önün kesmiş olarak dillendirmek.

Terör her zaman vardı. Fakat bazı dönemler artış gösteriyor. Açılım sözü verip vaatleri yerine getirmeyince, işin en vahim tarafı terör örgütünü muhatap alınca, şımartınca, heveslenip kendisine siyasallık kazandırma çabalarına başlayacak. Doğal olarak eylemleri artıracak. Buda bir çok vatan evladının şehit düşmesiyle sonuçlanacak. pkknın amacı Türkiye Cumhuriyeti Devletini parçalamak. Şu an akpnin hükümet olması nedeniyle bu konuyla doğrugan ilgilenmesi çok doğal. Hükümet devleti ilgilendiren konularla uğraşsın diye seçilir. pkknın hedefi Türkiye, akp değil.

Ergenekon, büyük çoğunluğu dedikodu üzerine kurgulanmış, verilen isim ile (ERGENEKON), Türk olma özelliği yıpratılmak istenmiş, kasıtlı seçilmiş, varlığı kesin olmayan, fakat dini satılmış kişiler tarafından pkk gibi veya diğer ülkelerde faaliyet göstermiş aşağılık terörö örgütleri ile aynı kefeye koyulmaya çalışılan anlamsız bir davranıştır.

Milli bilinci, Tarihi bilinci, Dini bilinci, Ekonomik değerler bilinci olmayan bir zihniyeti taşıyan kişilere devlet yönetsin diye görev verilirse, ülkenin karşı karşıya kalacağı tablo bu olur.

Sağı solu dinlemek için zaman ve kaynak harcayabilen bir güç, her nedense terör eylemi gerçekleştirecek büyük bir grubun hareketliliğini tesbit edemiyor.

Başka alanlarda teknolojiyi konuşturan bir güç, vatan evlatlarının şehit edilebileceği bir eylemi tespit edemeyip bu konuya ilişkin istihbarat eksikliklerini sadece TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİnin üzerine atarak, onu suçlayarak kurtulduğunu sanıyor.

Bu bilinen ve akıl yürütülebilir, sonuç çıkarılabilir davranışları sergileyen zihniyet insanların karşısına geçip;

İsrail ve pkkyı, Anayasa paketine yönelik çalışmalarından dolayı - akp- yi doğrudan hedef almış gibi sahtekar ve paranoyak bir açıklama yapıyor.

Gerçekten, milli ve manevi değerleri sağlam insanları bir kenara ayırıp, dinini ve diğer her şeyini satmış bu insanlardan kurtulmak gerekiyor.

Halkı ve vatan topraklarını sevmeyen bir kişinin dininden şüphe etme hakkımı kullanarak yazdım bu yazıları.

Pkk vudrukca bizim ergenekoncu bülbüller in sesi daha bir gür çıkmaa başladı.

nedense terör anayasa paketi ve israile karşı duruşun ardından iyice azmaya başladı

gerçi bu ergenekoncu çetelerin pkk nin ve israil şeytan üçlüsünün AKP yi bitirmek için yaptıkları planların bir sonucudur

üçününde ortak düşmanı AKP hükümetidir.

Anladınız mı bilge kral ve onu gibiler?.

Herşeye rağmen bizler kardeşiz. Gelin elele verelim. Öncelikle vatanımızı ve halkımızı, yani kendimizi kurtaralım. Sonrasında çevremizdeki sorunlarla ilgileniriz.

Konuları sadece ve sadece bir parti, bir akp sorunu gibi görmeyelim istiyorum. Ortada ülkemize saldıran ve dışarıdan beslenen oluşumlar var. Bunlarla mücadele etmek için birlik şart. Hayatın kuralı olan bu birliği yıpratacak taraflar olmayalım.

Konuları akp lilik, chp lilik, mhp lilik seviyesinden çok daha yukarılara taşımak zorundayız. Bu zeminde kaldığımız sürece birbirini sevmeyen kardeşler olmaktan ve zarar görmekten başka bir şey yapmayız.

Çokta bilgilendirici, veya insanlara kardeşlik, birlik, beraberlik duyguları, düşünceleri uyandıran bir yazı olmadı. Fakat ne yapalım, bendeki düşünme yeteneğide bu kadar işte.

bu son olayları dahi referanduma bağlamaya çalışıyorlar ya bunlara söyleyecek fazla bir söz yok. 2008 ve 2009 da referandummu vardı da daha fazla şehit verdik çok küçük ve ucuz hesap bu söylemler.

siz halâ akp yandaşlığı mı yapıyorsunuz yazıklar olsun.............

ak parti değil şu güzel ülkemin avukatlığını yapıyoruz varsa bir diyeceğin buyur,söyle.Ne zaman ki terör azıyor hemen içerideki ve dışarıdaki düşmanlar ağız birliği etmişçesine ak partiye saldırıyorlar,bu tür kişilerin ülkeyi düşündüğü falan yok.terörün azmasının nedeni israil,abd dir bu kesin olarak belli olmuştur,artık israil T.C.'nin kendi yanında olmadığını anlamıştır.Malesef içimizdeki körler halen inatla ak partinin işbirlikçi olduğunu söyleyebiliyor.Onlara tavsiyem ak partiyi kalıplaşmış gözlemlerle veya söylemlerle değil,tarafsız gözle izlemeniz

ak parti değil şu güzel ülkemin avukatlığını yapıyoruz varsa bir diyeceğin buyur,söyle.Ne zaman ki terör azıyor hemen içerideki ve dışarıdaki düşmanlar ağız birliği etmişçesine ak partiye saldırıyorlar,bu tür kişilerin ülkeyi düşündüğü falan yok.terörün azmasının nedeni israil,abd dir bu kesin olarak belli olmuştur,artık israil T.C.'nin kendi yanında olmadığını anlamıştır.Malesef içimizdeki körler halen inatla ak partinin işbirlikçi olduğunu söyleyebiliyor.Onlara tavsiyem ak partiyi kalıplaşmış gözlemlerle veya söylemlerle değil,tarafsız gözle izlemeniz

arkadaş akp 6 ay önce mi geldi iktidara yoksa 8 yıldır mı bu ülkeyi yönetiyor

neden bahsediyorsun sen ?

Elin gavuru 2 askeri için dünyayı dar ederken, bizde de ülke kan gölüne dönmüş halde olmasına rağmen kılını kıpırdatmayanlara lanet olsun...

Bana kalırsa bu bir DEVLET MESELESİDİR her kesim lider, muhalefet her kurum net olacak gevelemecek bıtsın artık lanet olası teror,
AKP, MHP, CHP , BDP oturacaklar konusacaklar net fıkır kımse rant sağlaycak konusmalar olmayacak
muhalefet ülkeyi yonetenlere atıp tutmayacak, konu ne yapabılırız ben sanmıyorum hukumetın şehit haberleri için sevineceklerini maksat nte olmak eveleyip gevelememek, bana kalsa bu teroru bıtırmek ıcın gucumuz kudretimiz var hiç süphem yok ama bırlirtelik yok her ayrı konusuyor o ona sağllıyor o buna yok oyle bısey

ne istiyorlar açılımda siyaset mı yapmak ıstıyorlar zaten yapıyorlar, yapsınlar kurtçe secme dersmı olacak yapsınlar ama TÜRKİYE CUMHURIYET ÇATISI ALTINDA bıtsın artık

somut bısey cıksın dedığım gıbı bugunku uğurlamada neden muhalefet yoktu madem bırlıktelikten bahsediyoruz onlar nıye bu konu devlet meselesi herkez olacak herkesın canı yanacak

yazık ya bızler bır gün üzülürüz on gun ama aileleri hergün her saaat yazık değilmi YAPILSIN ARTIK BIRSEYLER herkes elini taşın altına soksun

Evet katiliyorum ama bu hükümet gelmeden önceki halimizdi. Yapilan bütün cagdasliga düsmanligi baskalarina yükleyin. Allah´in izniyle milletimiz istedikten sonra basimizda kalacaklar. Onlar defolup gitsinlerde sizlere meydan bos olsun degilmi? Yok öyle kolay atkosturmak yok size. Türkiyeyi yeni taniyan birisi gibi yazi konmus, ama bu hatalari önceki hükümetlerde kesfedip bizim hükümetimize yükleyemessiniz. Her adimlariniz ters tepki yapmakta, bilinki kurdugunuz tuzaklarin en büyügüne kendiniz düseceksiniz. Düstünüz bile ve kuyudan yukari kurtarin bizi diye bagiyiriyorsuz, ama dinliyen yok. Artik o kuyuya gömülü kalacaksiniz.

ACELE EDİN VE DEFOLUP GİDİN…

20 Haziran 2010 Yine terör, yine şehitler, yine nutuklar…
Herkes terör uzmanı! Ne kadar da terör uzmanı var bu ülkede!.
İki kişiyi sorgulamamış profesör ünvanlısı, gazetecisi ahkam kesiyor… İncir çekirdeğini doldurmayan, kırıntı bilgilerle kamuoyunu yanıltıcı açıklamalar yapıyor..
Bakın; Terörle iç içe yaşayan, nutuk uzmanı yöneticilere sahip, illizyonist toplum olduk.
Beleşçi toplum olduk…
Palavracı toplum olduk…
Hayallerle gerçekleri karıştıran toplum olduk…
Yalancı toplum olduk….
Karamsar toplum olduk…
Herkesten herşeyden kuşku duyan toplum olduk
Geleceğe umutla bakma duygularını kaybeden toplum olduk..
Evet geçmiş yılların tortusu ile 8 yıllık AKP iktidarında Bizi biz yapan yüksek değerlerimizi alay konusu eden toplum olduk..
Ülkemiz insanını paranoyak hale getirdiler. Her yerde acaba soruları uçuşuyor. Kendimizden bile korkar duruma geldik. Peki neden?
Okumayan, araştırmayan, incelemeyen ünvanlı meslekli bir toplum olma yönünde hızla gidiyoruz.
Gençler, mühendis olmak, doktor olmak, öğretmen olmak ve daha nice kutsal meslekleri tercih etmek yerine, paraların su gibi aktığı yerlerde olmayı tercih ediyorlar.
Enerjilerini çabuk para kazanabilmenin, ışıltılı gecelerde bir an önce yer alabilmenin hesabını yaparak harcıyorlar. Magazin dünyasında yer almak, Amerika’da (Ne varsa oralarda) yer yurt sahibi olmak için çabalıyorlar.
Oysa; gençler enerjileri doğru kullanıldıkça amacı hedefi varsa ülkelerine sahip çıkar..
19 yaşındaki bir çocuk milyonlarca dolar alırken, ben neden okuyayım diyen gençlik yok mu etrafınızda? Hemen hemen her tv kanalında şarkı söyleyen gençler yok mu?
Para ve şöhret hırsı gençlerimizi ele geçiriyor.
Bilgi ve ilim gittikçe kayboluyor.
Ya kendimize çeki düzen vereceğiz ya da bu ülkeyi ellerimizle düşmanlarımıza vereceğiz.
Bakın aşağıdaki söylev, İngiltere’de geçmiştir.. Sözleri sarf eden kişi, 1653 senesinin 20 Nisan günü, meclis çatısı altında kükreyerek nutuk atan General Oliver Cromwell isimli, sadece ülkesinin çıkarlarını kollayan yurtsever bir generaldi..
…Ve bu nutuk tarihi şekillendiren 50 söylevden biri sayılıyor.
‘Oturumunuzu sonlandırmaya geldim,
Meclisi yaptığınız her icraat ile kirletmenize ve şerefsizleştirmenize artık kalıcı bir son vermeye geldim,
Siz ki fitneci, fesatçı, meclis üyeleri, siz ki iyi bir hükümet olmak dışındaki her şey!!
Kiralık sefil yaratıklar, zavallılar, ülkenizi en küçük şahsi çıkar adına satılığa çıkaranlar, birkaç kuruş için Tanrı’ya ihanet edenler, içinizde bir parça da olsun erdem kalmadı mı?
Bir parça vicdan da mı yok?
Atım kadar bile dindar değilsiniz!
Altın sizin yeni Tanrınız olmuş!
Satılığa çıkarmadığınız bir değer de kalmadı..
Ulusunuz adına iyi bir şey düşünemez misiniz?
Sizi çıkarcı sürüsü, bulunduğunuz bu kutsal meclisi, o varlığınızla kirletiyorsunuz!
Tanrının kutsadığı bu meclisi, ahlak yoksunu davranışlarınızla hırsızların ini haline çevirdiniz!
Halkın size verdiği yetkiyi kötüye kullandınız.
Siz ki, halkın umutsuz dertlerine çare olmalıydınız. Kendiniz halka en büyük dert kaynağı oldunuz!
Ama ülkeniz beni asırlardan beri temizlenmemiş bu ahırı temizlemeye çağırdı!
Ve bu gücü de bana Tanrı verdi.
Bu şeytan ocağını yönetmeye geldim.
Vay halinize!
Şimdi derhal defolun!!!
Acele edin rüşvetin köleleri!
Acele edin, gidin!
Süslü saltanat eşyalarınızı alın ve defolup gidin!..
1653 yılının İngilteresi ve 2010 yılının Türkiyesi! Bu söylev; ne kadar da uyuyor!
Günün Sözü: Neden mutlu olduğunu düşün. Bilgisiz mutluluğun geçici olduğunu anlarsın.
H. Prof.dr.Nurullah AYDIN

kaynak

evet 8 yıla yakın oldu ama pkk illeti 30 yıldır bu milletin derdi.Kolay değil bu şerefsizleri temizlemek

1997 yilinda adeta bitme noktasina gelen ve 2004 yilina kadsar eylem yapamayan pkk nasil oluyorda 2004 yilindan sonra diriliyor...bunu bir aciklarmisiniz?????????????????

Bu hukumetin ic isleri baakani son 20 yildir hemen hemen her hukumette bakanlik duzeyinde gorev yapmis....neymis efendim 30 yildir suruyormus...asker kendisi yapiyormus....askermi biraktiniz kardesim..generallerin yarisi icerde...yarisida mahkeme kapilarinda...pes yaniii

Geri