Accesory Compound (Takılara + Basmak(upgrade)[resimli]

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Accesory Compund kullanarak 3 tane +5 veya daha üst takıyı bir üst yapabilirsiniz:

3 takı da aynı level olacak(mesela hepsi +6)
hepsi aynı takı olacak(yüzükse yüzük olacak hepsi[hangi yüzük fark etmez yüzük olması yeterli])
1 Tane Compound Accesory scroll'e ihtiyaç duyacaksınız
MORADON'daki MAGİC ANVİL(item upgrade yerine)'e gidiyoruz.Ordaki adamla konuşup COMPOUND ACCESORY kağıdı alıyoruz(2. sayfa,pembe kağıt.55K'ye satılıyor)

Sonra MAGİC ANVİL'e sağ tıklayıp ortadaki seçeneği açıyoruz.Orda 3 takıya sağ tıklarsanız yerlerine giderler.Scroll için de aynı.sonra OK dediğiniz zaman o 3 yüzüğü kullanarak,kaçıncı lvl sa bir üste çıkarıyor(3 tane +6 lık kemer kullandıysanız,1tane +7'lik kemer çıkıyor.Dex ise gene dex oluyo,health ise gene health oluyor,...)

21mb3on.jpg

Gerçi bilinen şeyler bunlar ama ugraşmıssın hatta bana kalırsa Knight online başlangıç rehberi diye bi konu acılıp bunlar toplanmalı Yinede eline saglık alican

Gerçi bilinen şeyler bunlar ama ugraşmıssın hatta bana kalırsa Knight online başlangıç rehberi diye bi konu acılıp bunlar toplanmalı Yinede eline saglık alican

genel bilgi olsun diye paylaşıverim dedim

Teşekkürler kanka
Bakıyorum da çalışıyorsun:)

biz herzaman calısıorz knka bizim bölüm borsa gibi bi bakarsın konu bolluğu yaşanır bi bakarsın acacak konu bulamazsın :D

qaliba şekli trina renqi mavi olan 1şe wardı onu kullanabiliorsun uniqlerde kolaylık olsn die ! oyunu bıraktım adı aklımda kalmadı o trinaya benzeyen şeyn =)

qaliba şekli trina renqi mavi olan 1şe wardı onu kullanabiliorsun uniqlerde kolaylık olsn die ! oyunu bıraktım adı aklımda kalmadı o trinaya benzeyen şeyn =)

yanlış yanlış yanlışş herkes yanlış biliyo o item yeni gelen cursed itemlerin yapılmasında toplanan materyallerin itemi oluştururken yanma riski olduğu için şansı artırıyo trina gibi (cursed item = gab's adamant , undefeatable virinom v.s. )

Geri