accelerated word memory power yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raptor26

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar bu seti arıyorum günlerdir aramadığım yer kalmadı lütfen yardımcı olun elinde bu set varsa paylaşana minnet duyucam daha önce verilen linklerin hepsi kırık lütfen yardımcı olun ...accelerated word memory power seti türkçe olarak hafıza teknikleriyle ingilizce diye geçiyo stte tam olarak ccelerated Word Memory Power (Kitap – 368 sayfa)
*Memorable Repetition For TOEFL & KPDS (Kitap – 352 sayfa)
*Fotografik Kelime Kartları (300 Adet)
*Telkin Yöntemi (CD veya Kaset – 55 dakika)
*Hızlı Öğrenme (CD veya Kaset – 50 dakika)
bunlar var alacak durumum yok lütfen yardımcı olun

arkadaşım sitede var aratmadınmı yoksa upload ederim var bende

arkadaşım upload edersen sevinirim

arkadaslar sitedeki tum linkler kirik yeni link verebilirmisiniz........

Ben rapide veriyorum da vallahi 135 dakika falan diyo.Bişi olmazsa bitince linki atarım.

Arkadaşlar rapid kapatıyo ya.Bende var da başka nasıl yükleyebilirim bilmiyorum ki? 1 saat önce mesaj yazdım 40 dk kadar yükledi ama maalesef:(

mehtapsar baska bi yolunu bulamazmisin cunku benim icin cok onemli. suan amerikadayim ve o linklere ihtiyacim var. eger yardimci olabilirsen gercekten cok sevinirim.

mehtap hocam umarim kisa zamanda mesajlarimi okursunuz ve bana yardimci olursunuz...

sanirim hic bi arkadas yardimci olmuycak bu konuda bana :(

Heyooo arkadaşlar parça parça upload ediyo ama olsun.İşte ilk link;

diğerlerini de şu an upload ediyorum.bittikçe ekleyeceğim.saygılar

link ölü olduğu için silindi: editör

mehtap hanim cidden cooooooook tesekkur ediyorum. hemen indirdim bunu umarim digerleride kisa zamanda yuklenir :)

Bunlar da diğer 2 link

Şimdi 2 cdyi upload etmeye çalışıyorum ama 1. cdyi iptal etti. tekrar deneyeceğim olmazsa her dersi ayrı ayrı yüklerim.

Arkadaşlar 1. cdde 17 des vr ancak tek tek yüklüyorum.Tek parça olarak yükleyemedim.O yüzden her dersi tek tek yüklüyorum.İndirme limitiniz dolduktan sonra rapid bekleyin diyebilir.o zaman da modemi açıp kaparsınız yani bi şekilde resetlersiniz.Şimdi ilk 12 dersi yükledim.linkleri gönderiyorum.

bunlar da 1. cdnin devamı.1. cd burada bitiyo. Sette sadece 2. cd kaldı.
İşte linkler

grcekten cooook tesekkur ederim. sizide zor durumda biraktim kusura bakmayin. ama cidden cok makbule gecti. tekrardan tesekkur ederim.

kardeş be ilk cd nin birinci partını yani 1 ci cd siyle kitapları tekrar upload edersen çok iyi olur silinmişler yap bir güzellik çekelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri